Přejít na výpis diskuzí

Chris Cornell

OSOBNOST 29.7.2007 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Měl božský a nezaměnitelný hlas, jeho hlasový rozsah čítal 4 oktávy. Nakonec ale Sebevražda oběšením. Zpěvák Soundgarden a pak Audioslave, hrál i solově. Velká škoda že už Chris není mezi námi, měl nezaměnitelný a božský hlas.

• MartinDyntar

Cornelluv hutný "zpěvokřik", "zpěvořev" nebyl asi pro každého, ale pravdou je že byl hlasově nadaný, měl nezaměnitelný božský hlas, jehož rozsah čítal 4 oktávy, nebýt jeho sebevraždy oběšením krátce po koncertu asi by hrál s Audioslave (dříve v Soundgarden) nebo solově ještě dnes, protože rocková hudba pro něj byla v životě vše, vším, Chris Cornell si bez ní nedokázal život představit. Sebevražda je tou největší dost dobře "neuchopitelnou a nepochopitelnou bolestí" pro jeho blízké a okolí, měl "hudebně ještě na hodně", občas si jeho hudební alba co nahrál se Soundgarden a s Audioslave i poslechnu, nejsou vubec špatná!

• MartinDyntar

Ted upřímně, kdybych měl hudební alba Soundgarden nebo Audioslave poslouchat celý den, bud a nebo den za dnem, tak bych se asi brzo z toho oběsil taky, jinými slovy není to vubec optimistická hudba, je to ten temný, depresivní, syrový a hutný Seattlovský hudební styl Grunge, který vedle Soundgarden proslavila ve světě hlavně Nirvana. Chris Cornell měl psychické problémy podobně jako Kurt Cobain, Chris měl uzkostně depresivní stavy, měl na to předepsané psychiatrické léky a v den posledního koncertu se v něm něco zlomilo - to se nad ránem oběsil. Když jsem poslouchal album "Out of Exil" od Audioslave, ocenil jsem, líbylo se mě nejvíce, více než alba Soundgarden nebo jeho solová tvorba u Chrise Cornella, v písních na albu "Out of Exile" jsem ty 4 oktávy v hlase Chrise Cornella teprve a nakonec jakoby poprvé zaznamenal a pocítil čím a nakolik má Chris Cornell vyjímečný a nezaměnitelný hlas, a skutečně má.

• a7xshadows

Chris Cornell

Tak tenhle borec ví jak dělat dobrou hudbu.
    Jeden z nejlepších zpěváků co znám. Jak Soundgarden tak Audioslave (nářez) by bez něj nebyly to co jsou. God bless.
    • Chris Cornell

Koncert byl pecka až na ty disco nové skladby. Myslel jsem , že končí s hlasem a tak se dal na popík. Byl to omyl božský hlas. Škoda ,že nemá Morela a přitom kapela za ním vždy stála. Byl jsem hotový ,jak začla hrát Black hole na housle. Basák napodoboval pohyby Toma a vypadal podobně. Zvuk byl přebuřený. V tomto roce považuji za 3 nejlepší koncert v republice.Mohl hodit více Soungardenu Ještě máme na place Faith No more. A doufám, že nebude zklamání. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit