-
Chris Rea má krásný hlas
Chris Rea má,podle mého názoru,jeden z nelkrásnějších mužských hlasů v populární hudbě. -
-
Re: Chris Rea má krásný hlas
Vcerejsi jeho koncert byl excelentni a perfektne ozvuceny. -
-
Re: Re: Chris Rea má krásný hlas
Ten koncert mě úplně uchvátil..bylo to úžasný a on je pro mě pan božský..a ten jeho hlas.. *14*
-
-
-
CHRIS REA
Chris Rea je moje nej láska a zpěvák s překrásným hlasem,sexappelem a hlavně je hodně tajemný,miluju jeho písničku FOOL IF YOU THINK IT'S OVER *14* *14* *14* *14* *14* -
mažo
řekli byste, že se na jeho skladby dá udělat choreo proi solo mažoretku? -
Pohodář
Chris Rea se poslouchá moc dobře a hlavně
pohodově.Teď v čase vánoc je přímo
balzámem jeho song Driving home for Christmas. To prostě nemá chybu *4* *3* -
SUPR
Chris Rea je originální, nenapodobitelý, fantastický - jeho muzika je jedinečná, ať je to Pop-Rock, nebo Blues, vždycky je svůj - škoda, že sem nevěděl, že má rád dobré pivo, přitahl bych mu na koncert dvě basy Svijan... *14* -
album Stony Road nemá chybu :)
-
diskografie 2.část
The blue cafe(1998) The road to hell part 2(1999) King of the beach(2000) Dancing down the stony road(2002) Blue street(five guitars)(2003) Blue jukebox(2004) Blue guitars(2005) Heartbeats (greatest hits)(2005) -
SLINIVKA
PSALI,ŽE MÁ RAKOVINU SLINIVKY A ŽE JEDINÝ TO PŘEŽIL.NIKDO JEŠTĚ S RAKOVINOU SLINIVKY NEPŘEŽIL.NAJVÝŠE MOHOU PŘEŽÍT OSM LET!!! NEMOCNOU SLINIVKU MÁ VĚTŠINA LIDÍ A JEŠTĚ TO NEMUSÍ BÝT RAKOVINA!!! -
-
Re: SLINIVKA
ono totiž záleží z jaké srany byla napadena, pravděpodobně to chytli včas a dařilo se operovat , měl kliku a to je dobře ,nebot ho poslouchám pořád a jeho alb mám už povícero...jeho 3 návštěvy v Praze jsem absolvoval , koncerty byly dobré...tak někdy příště.... *3*
-
-
Nevíte, prosím, někdo, jak se jmenuje film, v němž hrál Mickey Rourke a hrála tam hudba právě Chrise Rea?
-
má nadhernou hudbu
moc se mi libi jeho hudba!je romanticka a smyslna .