- 

Re: Re: Christinep.petulkaa33 má pravdu ty jsi piča to co dokázala christin by jsi ty nikdy nedovedla tak nežárli
- 

Re: Christinepro mě byla je a bude nejoblíbenější *4* aji ta postava Al ke mě sedí jsem taky takovej kluk kterej si nenechá nic líbit a raději se rve *1*
- 

Re: Re: ...také s hodně velkým spožděním přeji všechno nejlepší hlavně hodně zdraví *14* jsi pro mě nej herečka a tak to taky zůstane *4*
- 

Re: ...I já se přidávám k blahopřání a ikdyž se spožděním,ale přece přeji Christine Vše nejlepší k těm krásným 31 narozeninám *4*
- 

...všechno nej *14*
- 

Re: Re: Christineprosimtě si sama piča
- 

Re: Christinepica pica pica pica *3* *3* *3*
- 

ChristineChristine jako Al v krok za krokem jsem měla ze všech postav nejradši,byla suprová. *1*
- 

Re: Re: Re: filmJistě, Je to internetová filmová databáze. Česká (resp. Československá) filmová databáze má adresu www.csfd.cz a profil Christinky je na adrese http://www.csfd.cz/herec/14041-laki n-christine/
- 

Re: Re: filmco je to za stránku,to je o filmech nebo tak?
- 

Re: můj názorjo,ona je fakt moc hezká,když sleduju ty díly kroku za krokem tak ten čas fakt rychle letí
- 

Re: Re: filmDík *3*
- 

Re: filmzde najdeš seznam filmů kde hrála: http://www.imdb.com/name/nm0003115/
 *3*
- 

filmMohl by mi někdo napsat aspoň jeden film kde hrala Christine Lakin *4*
- 

clnejhezčí holka kterou sem viděl rád bych se s nou poznal *1*nemáte na nu kontakt *1*
- 

můj názorona je fakt super ale nejlepší bylo když byla v kroku za krokem jako malá a nosila tu svojí kšiltovku *14* to bylo fakt boží když sem byla menší a koukala na ní jak tam s tima klukama dělá různý pokusy a nosí spíše klučičí oblečení měla sem jí strašně ráda!!!!!!!!ted už je fakt velká a už to neni ono! *9* ach jo ten čas letí!!! *8* *8* *7*
- 

Christine LakinViděl někdo Reefer madness alias "Tráva"?Tam Christine fakt zářila,a navíc byla hustá už v kroku za krokem
- 

Dřív lepší..Nejhezčí byla za doba 5-7 série Kroku za Krokem... Teď se mi už moc nelíbí... :/
- 

ChristineJe opravdu hezká,ale moc hubená nejhezčí byla v kroku za krokem.Úplně normální krásná holčina,ale to není všechno dokonce jsem se narodila stejně jako ona!
 26.1.1979 a on a 25.1.1979 *8* *8* *8* *8* *8* *8*
- 

JjjJoo kde jsou ty časy kdy jsem maličkou Al Lambert vídávala v seriálu Krok za krokem....a ted...je jí 27...jooo ten čas ale rychle utíká..... *5*