-
Re: Re: Chuck
*1* *1* *1* *1* jenomže to je film já ale mluvim o realitě Norris by proti Seagalovi neměl šanci to tě řikám -
Re: Re: Chuck
souhlasim Seagal by dostal na prdel -
Re: Chuck
To těžko - Segal by neměl šanci. Jestli to nevíš tak nejdražší filmovou trikovou scénou všech dob, byl Chuckův souboj s Brucem Lee ve filmu Way of the Dragon (Cesta draka) a to si lidi o Bruceovi taky mysleli jak je dobrej. -
Chuck
Chuck Norris je dost dobrej ale neni tak dobrej jako třeba Steven Seagal ten je fakt fajnej kdyby se utkali v boji Seagal by vyhrál. Ale Chuck je tky COOL herec *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: T-Mobile
Tak to zase pozor! Nenapsal jsem, že by se mě filmy s Chuckem nelíbily! Hlavně ty starší jsou docela koukatelný. Samozřejmě Chuck je legenda akčních filmů a filmů s tematikou bojových umění a např. 'Nezvěstní v boji' považuju za zajímavý akční snímek, ale nikdy jsem jej nepovažoval za vynikajícího herce - opravdový herectví je prostě o něčem víc, než jen o rozdávání kopů s otočkou a střelbě ze zbraní s ∞ nábojů v zásobníku. Konec konců podívej se na ČSFD.cz jakou má většina Chuckových filmů hodnocení *3*
Stejně tak akční filmy a současné tzv. "komedie" nepovažuju za kvalitní filmy - podívám se na ně (a udělám si na ně názor), ale třeba kterýkoliv díl série 'Prci, prci, prcičky...', apod. normální člověk může shlídnout maximálně jednou, protože to jsou totální "pikačoviny".
Kvalitu filmů prostě nemůžeš objektivně posuzovat podle toho kolik je v nich vystřeleno nábojů, kolik tam proteče litrů krve, nebo kolik tam leží mrtvol. Pokud bys byl taky ve fanklubu filmů jako např.: Vykoupení z věznice Shawshank, Přelet nad kukaččím hnízdem, Forrest Gump, Kmotr, Spalovač mrtvol, Million Dollar Baby, Full Metal Jacket, Das Boot, Jméno růže, Hodný, Zlý a Ošklivý, atd., tak bych řekl, že to dokážeš pochopit, ale v těchto filmech netečou hektolitry krve, takže tě míjejí a moje snaha je tím celkem zbytečná. Holt každý máme jiný názor na to co je a není kvalitní film nebo herectví...
I tobě hezký den *5* -
Re: Re: Re: Re: T-Mobile
Tak o tom se hádat nebudu,že se tobě Chuckovo filmy nelíbí je tvoje věc,ale pro mě je prostě číslo 1 a konec
přeji hezký den -
Re: PŘÍBUZNOST
Hóóóóóóóóóóóódně móóóóóóóóóóóóóc vzdáleně... -
Re: Re: Re: T-Mobile
Hele mladej, tvůj názor na vtipy o Chucku Norrisovi a na reklamy od T-Mobilu ti vyvracet nebudu - na ten máš právo. Ale jestli si i ty myslíš, že Chuck Norris je super herec, tak jseš na omylu. Když jsem se podíval fandou jakých filmů jseš, tak mě to ani moc nepřekvapuje - v podstatě je to samej akční brak a tzv. "komedie" plné fekálního humoru u nichž se nemusí moc přemýšlet (těch pár filmů, který by se daly označit za kvalitní a dnes už i klasický jsou taky akčňáky, viz. např. First Blood, Rocky, atd.). Beru, že tobě Chuckovo herectví bohatě stačí. Až ale začneš sledovat filmy trochu na úrovni, tak si možná o kvalitě Chuckova herectví promluvíme. Nebo na to příjdeš sám *3*
P.S.: Kdyby Chuck tu reklamu považoval za blbou nebo zesměšňující jeho osobu, tak by v ní nikdy nehrál - peněz má určitě dost...
http://www.youtube.com/w atch?v=dIgey9NLdhk&feature=related -
PŘÍBUZNOST
Nevíte někdo jestli je Chuck příbuzný se Zuzanou Norisovou ? *15* -
Re: Re: T-Mobile
Souhlasim s joey.jordison ty reklamy jsou trapný a všechny ti vtipy taky a vubec nechápu že to Chuck sbírá jsou to samý blbosti -
Re: T-Mobile
Já si zase myslím, že se ty reklamy s Chuckem povedly. Že by Chuck byl až tak skvělej herec si nemyslím - celý jeho herectví je postavený v podstatě jen na pověstným 'kopu s otočkou', jinak jako herec je dost 'prkenej' a nedokážu si představit jak by zahrál nějakou vážně těžkou roli - sir Laurence Olivier nebo Alec Guinness byly skvělí herci. A že by někdo měl problém před Chuckem říct nějakej vtip o Chcukovi pochybuju, protože Chuck je má rád a sám je sbírá, tak by byl možná rád, že se dozvěděl nějakej novej do sbírky *3*
jestli nevěříš, tak si zadej na YouTube do vyhledávání:
Chuck Norris facts read by Chuck Norris -
T-Mobile
já si myslim že nová reklama T-Mobile, která má 5 druhů asi, ta která je s Chuckem tak je pěkně trapná, všichni si z něj dělají srandu a přitom je to skvělej herec. bych chtěl viděl jak by nějakej ten vtip řekli kdyby byl Chuck v jejich přítomnosti *1* -
Re: Vzhled chucka norrise
Přesně tak -
Re: Vzhled chucka norrise
Tak, tak - máš pravdu, protože:
1. Chuck Norris nestárne, jen postupuje na další level.
A nebo: Chuck Norris nestárne. Stáří Chuck-Norrisuje.
2. Žádné vtipy o Chucku Norrisovi nejsou vtipné, protože kde je Chuck Norris, tam končí veškerá legrace.
Každopádně Chuck Norris vás miluje, jinak by jste už tohle nečetli. *15* -
Víkend
V tom magazínu Víkend na nově co o něm říkaly to by mě z toho jeblo.To vymyslí jen nova *16* -
Vzhled chucka norrise
I když je chucku norrisovi(čteno; Čaku Norisovi) 70,stále vypadá mladý.Jako na 30 let.A většina vtipů o něm,se ho mohou dotknout,tak pozor *13* -
Re: Re: eremenko1
To máš pravdu Chuck je jedinečnej -
Re: eremenko1
ChUCK NORRIS byl PROSTĚ NEJLEPŠÍ HEREC A MISTR V BOJOVÝCH UMĚNÍ -
.
Chuck Norris dokáže člověku utrhnout hlavu a pak mu ji mrštit do obličeje. -
eremenko1
Chuck Norris byl ten nejlepší herec 80-90 let co mohl být škoda jen že není mladší ale jinak je best