-
po
jsi nejlepsi herec *14* *3* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *14* *14* *7* *10* *10* *10* *10* *4* *3* *3* *8* -
Re:životopis
Ten životopis nic moc, už jen to, že se Chuck narodil 10. března, ne května.
Nejrozsáhlejší životopis v češtině je k dispozici zde: http://www.geocities.com/walkers_po werdb/chucknorris.htm -
Chuck Norris mohol byť najlepší, ale iba kedysi. Teraz by som ho asi porazil, verím si na neho, lebo karate robím aktívne od svojich 7 rokov a on je už vetchý starec. Inak ale respect!
-
Přečtěte si toto
Chuck Norris nezabije dvě mouchy jednou ranou... zabije všechny jednou ranou.
Na poslední stránce Guinnessovy knihy světových rekordů je malým písmem uvedeno, že všechny rekordy drží Chuck Norris, zde uvedení lidé jsou ti, co jsou mu nejblíž.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Nejsou žádné odlišné rasy, jenom země plné lidí, které Chuck Norris zbil do různých odstínů černé, modré a žluté.
Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho.
V Iráku nebyly žádné zbraně hromadného ničení. Chuck Norris žije v Oklahomě.
Chuck Norris zničil periodickou tabulku prvků, protože uznává pouze prvek překvapení.
Na Nagasaki nikdy žádná bomba nespadla, to jen Chuck Norris vyskočil z letadla a udeřil do země.
Značka parkování pro handicapované neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte, udělá handicapovaného z vás. -
Happy birthday!
-
:-D
http://radekhulan.cz/item/kdo-je-to -chuck-norris
nema to chybu *5* -
názor na bojová umění Chucka Norrise
Chuck Norris je velmi tvrdý chlap, není to žádná bábovka. Mne osobně fascinuje jeho styl bojových umění a to, jak je rychlý v úderech. Je sice pravdou, že prohrál jediný souboj z Brucem Leem, ale je to pěkný bourák. Ve filmu Walker Texas Ranger., který mám osobně moc rád a sleduji ho, kdykoliv je v televizi, to opravdu předvádí. Ikdyž je to sice trošku upravené, stojí to za to. Naučit se bojová umění je velmi těžké, protože to chce každodenní dřinu, ale on to umí dokonale. Co is myslíte lidi o jeho stylu bojového umění? Já, že je skvělé. *1* -
Žádost
Ahoj!Sháním knihy Chucka Norrise o bojovém umění,které on sám napsal.N
evíte,kde bych je sehnal?Nemáte je doma a nechcete je prodt?Cena dle dohody.Kontakt na 721386031.Děkuji za pochopení. -
-
Re: Žádost
Mám už jiné číslo a to 607180320,ale zájem o knihy s Chuckem Norrisem trvá.
-
-
j
vsechno nej k narozeninam *4* *4* -
stasne narozeniny
ahoj moc se mi liby tvoje filmy a chtel bych taky hrat ve filmu