Přejít na výpis diskuzí

Claire Holt

OSOBNOST 30.10.2007 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanisek89

Emma

ahoj emo *1* *1* *1* *1* *1*
    • maryska

Ahoj jmenuji se Emma

ahoj tak tady mě máte jak se máte??? *4*
    • maryska

Re: Emma

ahoj hadej jak se jmenuji *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: Emma

jmanues se maruska *3* *14* *9* *13* *13* hi hi
  • chmelova-emma

Chmelova-Emma

Ahoj já jsem Chmelova-Emma *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • maryska

Re: Chmelova-Emma

ahojky kdo jsi ty ja sem Phoebe Tonkin
  • Ahoj

Claire Holt se začla věnovat zpěvu a modelingu *3* *3* *13* *9* *9* *1* *3* *14* *7* *4* *15*
    • Re: Ahoj

víte že emma bude mít mimčo
      no jooooooooooooo *4*
    • luida

Re: Ahoj

to je supr, ae těhotnejch modelek moc není! Mohli by do h2o dat těhotnou Emmu, aspoň by nebyla tak dokonalá.
      • kaya4ever

Re: Re: Ahoj

taky si myslím, že by nebylo vůbec špatný, kdyby tam hrála jako těhotná, ale ten serál sledují malý děti takže by to mohlo "ohrozit jejich morálku"... ale je strašná smůl, že tam hrát nebude. mám pocit, že si všihni myslí, že ty herce jde nahradit, ale ono to nejde. *7*
        • vendy1998

Re: Re: Re: Ahoj

máš naprostou pravdu vážněě nejde herce nahradit a je škoda že zrovna Emma tam nebude je to fakt škoda Emma je má oblýbená postava ale je taky super i Clarie *1* *15* *4* *4* *3* *5*
  • Emma

Zdravím tak Claire Holt nebude hrá, protože se odstěhovala do Ameriky a nyní tam natáčí nový film horor Messengers 2: The Scarecrow
    • maryska

Ahoj

ahoj ty si Claire Holt?
      • NIKA

CLAIRE HOLT JE TEHOTNA!!!!..na 100%....v kazdom casopise sa o tom pise....ma brucho...!!!je to pravdaA! *9*
  • h20

ja som nasla na nete vraj claire holt (emma) je tehotna!!! A to tam fakt nebude hrat??? Ved to je hrozne!!! Ved jen kvoli nej to pozeram...
    • Re: h20

mám najradšej emmu je z nich najkrejšia
    • Re: h20

to fakt je claire tehotna?.....kde si to nasla na akej strankee.......?..mm *5*
      • maryska

Re: Re: h20

Ahoj sem Claire Holt a mám ráda Ashe a Byrona *16*
      • Re: Re: h20

jej není
        • maryska

Re: Re: Re: h20

ahoj zuzko jak se mas odpoved prosim *4*
  • ....

Tak to bude už trapne,četla sem o čem bude třeti serie a podle mě už je to přehnane...mě se to mo nezda,co vy? *9* *1* *9*
  • :(((

no já sem četla že Emma se v tom filmu odstěhuje pryč a Bela (Indiana Evans) bude taky mořská pana jakože nahradí tu Emmu *5* a bude tam i ňákej novej kluk... *16* strašnýýýý *8*
    • Re: :(((

nedělej stoho drama *13*
    • martinkooooooo

Re: :(((

to je naozaj zlééé *16* *16* *16* *16*
  • ivan131

231

přálbich si aby claire holt promluvila do diskuze
    *4* *4*
    • maryska

Re: 231

ahojky jak se mas sem po operaci *14*
  • škoda

JE ŠKODA ŽE H2O UŽ NEBUDE HRÁT CLAIRE JE TOTIŽ SUPER.A MAM DOTAZ TA NOVÁ CO JI HRAJE INDIANA EVANS BUDE TAKY MOŘSKÁ PANNA?
    • Re: škoda

indiana prej bude mít taky moc vytvářet tornada
      • Re: Re: škoda

Tornáda nebude dělat Bella, ale Charlotin
        kamarádka, která se o mořských pannách dozví do Charlote.Jo a Rikki se rozvede se Zanem.
    • Re: škoda

Asi jo, ale proš tam nebude Emma? Co s ní bude? Se odtěhuje nebo půjde někam jinam na školu a nebude mít na ostatní čas, tak jí tam nešoupnou? A bude Emmma pořád mořskou pannou? Předem díky za odpověď :-) *3*
  • crazy-claire

ahojte

hele ja mam taky rada h2oa kdyby ste nekdde na internetru nasli foto claire holt s nejakym papirem v ruce budu vam hodne vdecna.. mam vas rada a prosim kdyz takovekhle obrazek nekde najdete tak mi dejte vedet kiss for everyone.. :D
    • Re: ahojte

A PROČ ZROVNA S PAPÍREM V RUCE *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit