-
?
Ve třetí sérii H2O nebude hrát Claire Holt ale Indiana Evans???????? -
kontakt
Ahoj všichni. Hledán kontakt na Claire Holt. Pokud ho někdo víte prosím napiše mi vzkaz. -
emma
claire je najlepsia cariba a pheobe ties ale claire je aj asi najkrajsia *4* -
Re: Re: Re: Re: Docela dobré
claire je nej *4* -
Óoo...
Claire je najlepsia a zboznujem ju! *14* A ked chcete videa su na www.youtube.com Aj Phoeba je pekna ale fajci a pije a to neni dobre! -
Súťaž o najkrajší blog
Máš naozaj pekný blog... prihlás sa do súťaže o najkrajší blog! -
Re: Re: Re: Re: Docela dobré
No to určo:Dhah *1* *15* Řikám, že mi nevadí ostatní holky z H2O, ale srovnávat Caribu s tou k**vou feťáckou Winehouse, je mega přehnaný a nvm, z čeho tak soudíš *13* Určo máš nějakej doost pádnej důvod, hvězdo *5* *16*. -
Re: Re: Re: Docela dobré
Co všichni máte s tou Caribou je to ta nejhorší herečka horší už je jen zpěvačka Ammi Winehouse!!Cariba Fůj!!!
Clair Good!!!!
Phoebi Good!!! *14* *14* *3* *4* *15* *8* -
Caribka is the best:D
Cariba je neeeeej!!!!!!!! Nelíp hraje a je nejnadanější ve všech směrech *1* *3* !!!! Ale proti holkám z H2O (Claire a Phoebe) nic nemám. Jen mi Cariba přijde ve všem nej *5* !!! -
Re: Re: Docela dobré
Caribka je hezčí, umí líp hrát a celkově mi je jak herečka, tak role Rikki sympatičtější *3* *1* . -
Emma
uplne naj z H2O...a myslim ze aj moja naj herecka...mam ju welmi rada a dufam ze sa mi raz naskytne moznost stretnut s snow...proste THE BEST *1* -
H2O Mermaid
Já nevím jestli bych si dokázal vybrat protože holky sou super všechny tři je těžký si vybrat když máš rád všechny tři stejně. *14* *14* *14* *14* -
Re: h2o
yÓó..Já z toho seriálu prostě nemůžu! *14* Stačí když prošvihnu jeden díl a jsem na omdlení!! *9* *1* *1* -
h2o
sleduju ten seriál hodně a hodně se mi líbí hlavně emma gilbert (Claire Holt) je nejlepší Very Good *4* -
...
Na ten serial se divam moc rada..A Emma jse mi liby jako jmeno i jako v tom serialu.. *4* -
Re: Docela dobré
proc mas radsi caribu heine nez claire holt?jen tak ze zajiamvosti -
rvzhnuftbrc
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeee eeeeeeeeeeee bezva super do toho cleire alias emma
*14* *3* *5* -
Skvělá
Jj. Ta je skvělá!!! *15* *14* *14* -
ema
docela ujde *16* *14* *14* *4* *4* -
ema
není tak stará *16* *16* *16* *16*