Přejít na výpis diskuzí

Claire Holt

OSOBNOST 30.10.2007 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x.janya.x

Hodně štěstí, zdravý a lásky

Wšechno nejlepší Claire k dnešním 21.narozkám x)
  • avril122

Vše nejky

Všechno nejlepší k 21. narozeninám Claire,hodně štěstí a zdraví...!!! *3* *4*
  • selenavan

Clarie

Všetko najlepšie Clarie *4*
  • vananneh

HaPpY B-DaY

HaPpY bIrThDaY cLaIrE!!:)
  • Vše nej

Přeji všechno nej k 21.narozeninám
  • vendy1998

Re: Re: Re: Ahoj

máš naprostou pravdu vážněě nejde herce nahradit a je škoda že zrovna Emma tam nebude je to fakt škoda Emma je má oblýbená postava ale je taky super i Clarie *1* *15* *4* *4* *3* *5*
  • alusqa99

Re: jeji otec

co to meleš to není pravda!!! že jo?! jak to můžeš vědět a aji kdyby tak co je ti po tom, když ju nemáš rád(a) tak nekritizuj a radši sem nepiš! Claire je super a velmi krásná herečka stejně jako Pheobe Tonkin a Cariba Heine.No podle mě je hezčí než Indiana Evans, který bude místo ní v h2o! Claire je nejjjj *14* *14* *3* *3* *1* *3*
  • monikasmajlo

jeji otec

jak ji muzete mit radi vzdit to delala se svim otcem
  • Re: Re: Re: Re: Re: Docela dobré

je hnusny ze kvuli claire holt nebudou dalsi dily h20 hrat by klidne mohla ale pry dostala nabidku hrat v nejakem hororu je blb vse pokazila *16*
  • kaya4ever

Re: Re: Ahoj

taky si myslím, že by nebylo vůbec špatný, kdyby tam hrála jako těhotná, ale ten serál sledují malý děti takže by to mohlo "ohrozit jejich morálku"... ale je strašná smůl, že tam hrát nebude. mám pocit, že si všihni myslí, že ty herce jde nahradit, ale ono to nejde. *7*
  • :(

no tak AKOZE DE SU NOVE FOTO ZO SUKROMIA?..TO CO MA ByT ? HM? *9*
  • Re: ema

ahoj nevíte náhodou v jakém je ema měsíci?
  • hikaru

emma clarie

clarie holt je jedničks *14*
  • Re: Re: Emma

jmanues se maruska *3* *14* *9* *13* *13* hi hi
  • rockstar

Máma

wow Clair je tehotna!!!Kouknete na titulni stranku popcornu..jo a tam ji to mrte moc slusi... *3* *3*
  • NIKA

CLAIRE HOLT JE TEHOTNA!!!!..na 100%....v kazdom casopise sa o tom pise....ma brucho...!!!je to pravdaA! *9*
  • luida

Re: Ahoj

to je supr, ae těhotnejch modelek moc není! Mohli by do h2o dat těhotnou Emmu, aspoň by nebyla tak dokonalá.
  • maryska

Ahoj jmenuji se Emma

ahoj tak tady mě máte jak se máte??? *4*
  • Re: h20

mám najradšej emmu je z nich najkrejšia
  • maryska

Re: Emma

ahoj hadej jak se jmenuji *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit