-
Hodně štěstí, zdravý a lásky
Wšechno nejlepší Claire k dnešním 21.narozkám x) -
Vše nejky
Všechno nejlepší k 21. narozeninám Claire,hodně štěstí a zdraví...!!! *3* *4* -
Clarie
Všetko najlepšie Clarie *4* -
HaPpY B-DaY
HaPpY bIrThDaY cLaIrE!!:) -
Vše nej
Přeji všechno nej k 21.narozeninám -
Re: Re: Re: Ahoj
máš naprostou pravdu vážněě nejde herce nahradit a je škoda že zrovna Emma tam nebude je to fakt škoda Emma je má oblýbená postava ale je taky super i Clarie *1* *15* *4* *4* *3* *5* -
Re: jeji otec
co to meleš to není pravda!!! že jo?! jak to můžeš vědět a aji kdyby tak co je ti po tom, když ju nemáš rád(a) tak nekritizuj a radši sem nepiš! Claire je super a velmi krásná herečka stejně jako Pheobe Tonkin a Cariba Heine.No podle mě je hezčí než Indiana Evans, který bude místo ní v h2o! Claire je nejjjj *14* *14* *3* *3* *1* *3* -
jeji otec
jak ji muzete mit radi vzdit to delala se svim otcem -
Re: Re: Re: Re: Re: Docela dobré
je hnusny ze kvuli claire holt nebudou dalsi dily h20 hrat by klidne mohla ale pry dostala nabidku hrat v nejakem hororu je blb vse pokazila *16* -
Re: Re: Ahoj
taky si myslím, že by nebylo vůbec špatný, kdyby tam hrála jako těhotná, ale ten serál sledují malý děti takže by to mohlo "ohrozit jejich morálku"... ale je strašná smůl, že tam hrát nebude. mám pocit, že si všihni myslí, že ty herce jde nahradit, ale ono to nejde. *7* -
:(
no tak AKOZE DE SU NOVE FOTO ZO SUKROMIA?..TO CO MA ByT ? HM? *9* -
Re: ema
ahoj nevíte náhodou v jakém je ema měsíci? -
emma clarie
clarie holt je jedničks *14* -
Re: Re: Emma
jmanues se maruska *3* *14* *9* *13* *13* hi hi -
Máma
wow Clair je tehotna!!!Kouknete na titulni stranku popcornu..jo a tam ji to mrte moc slusi... *3* *3* -
NIKA
CLAIRE HOLT JE TEHOTNA!!!!..na 100%....v kazdom casopise sa o tom pise....ma brucho...!!!je to pravdaA! *9* -
Re: Ahoj
to je supr, ae těhotnejch modelek moc není! Mohli by do h2o dat těhotnou Emmu, aspoň by nebyla tak dokonalá. -
Ahoj jmenuji se Emma
ahoj tak tady mě máte jak se máte??? *4* -
Re: h20
mám najradšej emmu je z nich najkrejšia -
Re: Emma
ahoj hadej jak se jmenuji *1* *1* *1* *1* *1*