Přejít na výpis diskuzí

Claire Holt

OSOBNOST 30.10.2007 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • claire

nooo keby daco mam adresy h2o ta im mozte pisat . moj blog je www.h2o-rikkyyy.blog.cz a www.h2o-emmaaa.blog.cz heh tak sa kuknite a keby daco emma je NAJ! vie to proste najlepsie zahrat a cariba ani nie. je taka nesympaticka a asi aj najskaredsia. ta sa ale neurazte alen mne sa to tak zdy. 2 naj je cleo!
  • charalk

čau H2o maniaci (patřím mezi vás:-))

www.charalk.wbs.cz
    koukněte se na novinky je hrozné že už nubude Claire hrát v H2o bude tam místo ní Bela fakt hnusný jméno. *16* *1*
  • evicka-

Claire v H2O

Já jsem někde četla že tam bude Claire ale jen v některých dílech pokud bude moct kůli natáčení toho hororu ve kterým bude hrát hlavní roli...
  • .

taky sem slyšela. Ale že tam bude Emma ale bude jí hrát někdo jinej *9* ach jo. Já chci aby jí furt hrála Claire! Je nej! *4*
    • Re: .

a od kdy *9* to snad neni mozny *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: .

Jj odchází z H2O....přibyde tam Indiana Evans
      • Re: Re: .

taky chci aby ji hrala claire holt,s tou indankou to nebude ono.ale slysela jsem ze tam bude hrat dal... *7* *15*
        • Re: Re: Re: .

nebude no *9*
          • maryska

Re: Re: Re: Re: .

ahoj zuzicek03 *16*
  • _justrikky_

Emmush and me

ona ye ploooostě skwěláá....jinak kdo chce mrkněte na my blog: h2o-australia.blog.cz ye i w odkazech =)
  • marie1995

Prej tam nebude Emma!!!

*9* *9* *13* *13* Hejky cčera jsem četla na netu že ve 3 serii tam ne´bude Emma!!!!! *13* *13*
    • alusqa99

Re: Prej tam nebude Emma!!!

Bude tam Emma, ale jenom v prvním a pak až prej v posledním díle
  • lyss-claire-anna

?

Ve třetí sérii H2O nebude hrát Claire Holt ale Indiana Evans????????
    • Re: ?

no to snat nnnnnnnnnnnnnnéééééééééé
    • emma2

Re: ?

jj je to tak *5*
      • Re: Re: ?

cau jaktoze tam nebude Emíííííííček? *9* *13* *16*
  • emma2

kontakt

Ahoj všichni. Hledán kontakt na Claire Holt. Pokud ho někdo víte prosím napiše mi vzkaz.
    • Re: kontakt

mam adresu ak ces.
      Claire Holt
      Jonathan M Shiff Productions
      217 Esplanade West
      Port Melbourne, Victoria
      3207 australia
    • Re: kontakt

mam ten kontakt je to cislo 598745212 *5*
  • amandamiley

emma

claire je najlepsia cariba a pheobe ties ale claire je aj asi najkrajsia *4*
  • Óoo...

Claire je najlepsia a zboznujem ju! *14* A ked chcete videa su na www.youtube.com Aj Phoeba je pekna ale fajci a pije a to neni dobre!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit