-
simply the Best!
Vynikající herec,režisér a muzikant.Měl jsem možnost navštívit jeho stylovou "hospůdku" Prasečí dech v Carmelu v Californii a trošku se mi podlomila kolena....byl jsem jak v Jiříkově vidění.Lidé ho tam mají moc rádi a mimo jiné tam působil i jako starosta.
Jsem jeho velký fanoušek.Uvítám o něm jakékoli materiály,obrazy,fota atd....Jirka -
Kowalski
....no jo no,Gran Torino!Prostě to nemá chybu!Opět se to povedlo.Už někdo viděl "Invictus"? *3* -
Tričko s clintem Eastwoodem
Dnes jsem našla na českém webu tričko Magnum Force s Clintem Eastwoodem, je hodně moc dobrý, je to na www.xavier.cz -
Best
Clint se opět pustil neúnavně do práce a vzešel z toho jako vždy bestseller.Changeling!Povolali toho the Best of! *13* -
narozeniny
..tak se mu blíží narozeniny.Je pořád v dobré formě,tak stále doufám a věřím,že ho uvidíme v Karlových Varech až bude festival.Asi bych se zbláznil,kdybych ho viděl "Live" *13* -
VÝBORNÝ HEREC
Herec s velkým "H",mám ráda jeho filmy -
Clint
...tak se sešel rok s rokem a Clint má za sebou zase pár výborných filmů a co víc,pracuje na dalším!Jeho píle a vůle stále točit,by mohla být příkladem jeho daleko mladších kolegů.Changeling a Gran Torino je toho víc než důkazem.
Přeju mu tímto vše nejlepší v jeho soukromém a "filmovém" životě a hlavně hodně zdraví. *13* -
Best
Nejlepší herec !!! -
Clint is THE MAN!!!!
Absolutne nejvetsi FRAJER! a taky hraje na piano.... *5* -
-
Re: Clint is THE MAN!!!!
Je vynikajicí herec, režisér: právě jsem shlédla "Výměnu" a doporučuji! *3* -
Re: Clint is THE MAN!!!!
souhlas!
-
-
Supermann
Pravý muž a zastánce dobra (aspoň ve filmu)