-
Re: Zamřížovaná zahrada
Mám, z televize a z vhsky na dvdčko -
fešák
Zatím jsem neviděla moc filmů s tímhle hezounkem, ale ty co jsem zhlídla WOW!!!!
*3* Je prostě nejlepší!!!! *1* -
Re: Re: To samý
ale tmavě modrý -
Re: To samý
tak nevím ale oči má modrý *4* -
To samý
Je to fakt moc pěknej chlap, hrozně se mi líbí typy- vysoký, černovlasý, tmavé oči, na tváři strniště...(naštěstí mám něco podobného doma *14*) -
Výborný herec
Je úžasný, závidím jeho filmovým partnerkám....:-)Nádherný chlap s charismem. -
Re: panebože
To je ten nejlepší chlap snad na celém světě..
*14* *14* *14* -
Muž s velkým M
Je to Muž!!!!!!!!!!!!!!! -
Bent
Dobrý den. ;) Sháním s Clivem film bent, je to o koncentráku, ale nemůžu to nikde sehnat. :( Není to teda moc známej film, ale určitě stojí za to ho vidět. Můžete se mi někde zeptat, jestli se to nedá stáhnout? Nebo nemůžete to někde stáhnout vy, prosím? :) Sháním to už pár dní a skoro kvůli tomu už nepsím. :) Jste jedna z mejch posledních nadějí, v ČR to snad není v jediný videopůjčovně, na netu o tom není snad ani zmínka, ale český titulky se stáhnout daj. Prosím, pomozte mi s tím, uděláte dobrej skutek. :) Za všechny užitečný informace budu ráda. :) -
love
dala by som zanho vsetko -
:-)
*4* je proste bozsky -
Clive je fakt pěknej chlap šoda že není mladší a že není od sud fakt škoda do něj bych bez váhání šla *14* *14*
-
Muž s velkým \"M\"
Ahojky, Clive je jeden z nejhezčích chlapů na světě - mňam - šťastná ta které patří jeho srdce. Prostě vysněnej chlap *14* Zdravím všechny jeho fanynky -
a este nieco.....ma tu niekto nejake jeho fotky????? ak hej posielajte na: cifrova.dominika@zoznam.sk.....kujeeeem pekne cmuk *4*
-
suhlasim s kazdym kto tvrdi ze je to pekny herec......a tiez s tym kto ma rad film kral artus
-
je zenaty a ma dve dcery.......zevraj
-
CLIVE
Trochu oneskorene no co uz. Vsetko naj Clive k tvojim narodkam. -
Clive
Vie niekto ci je zenaty. Ja viem blba otazka, ale vie to nekto??????? -
-
JE SUPER
caw ak niekto ma jeho foto alebo video, pls napiste na pokeci monci933 aj ja nieco poslem