-
Disny
máme štěsti budou v ČR no vlastně až na podzim ptž Jetix se změní na Disney Channel takže budou davat úplně všecky seriály takže i Zacka a Codyho ,Wizards of Waverly,Hannah Montana i 3. sérii a taky J.O.N.A.S,Sonny with a chance a všecky jejich filmy...nemůžu se dočkat ja jsem do Disneyho upa zblázněná ne jenom teď, ale už když jsem byla malá milovala jsem jeho pohádky... -
-
Re: Disny
kdy budou v česku??? *7*
-
-
Jak sou vlastně staří??
mno oni vypadaj tak na 13 maximoš na 14 ale žhe by jim bylo 16 to nééé *1* -
jojo
jojo dávaj to v televizy,ae to je fuk *1* -
Cole and Dylan
Kterej je kterej? :D Já nikdy nwm :D -
-
Re: Cole and Dylan
ahoj ten tlustejsi je Dylan a ten hubenejsi je Cole, Cole je muj kluk uz hodne hodne dlouho.*16*takze s tim dejte pokoj.*8*
PS:ja cesky neumim jen tohle davam z anglictiny do cestiny aby si mi rozumnela..... paaaaaaaapa -
-
Re: Re: Cole and Dylan
zlato tohle ti nikdo v dnešní době nesežere :-D -
-
Re: Re: Re: Cole and Dylan
mas prafdu!!!
-
-
Re: Re: Cole and Dylan
PS: hele mlada damo...Cole zadnou girlfriend nema tak nevim co tu jebes :D ale to je sumak..dylan neni tlustej...ale ma normalni postavu spis Cole je vychrtlik :D -
-
oba za to nemuzou sice je cole hubenejsi ale dylan neni tlusty *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Cole and Dylan
mě příde že v seriálu SUITE LIFE ON DECK jsou tak stejný *3*
-
-
souhlas -
hele nevim co si o sobe myslis ale pozor na pusu ja s nim chodila dlouho a je mi jedno ze tomu neveris rada bych to dokazala ale nwm jak pac te ani neznam a dokazovat ti nic nemusim a mela sem ho fakt rada a on me mel rad ale ted uz chodim davno s justinem bieberem zacala sem s nim chodit jeste nez byl slavnej... takze pozor na pusu joo?? *13* *13* -
-
ses trapna -
HMMM takže ty si začala s Dylanem nebo Colem chodit v 6.rokách zajimavé:D -
POchybuju o tom ze si to prekladas protoze by ti to neprelozilo pac ale protoze. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Cole and Dylan
Jo a nwm by to rozhodně taky nepřeložilo ty huso! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Cole and Dylan
Uplná pravda chtěla bych vidět ten překladač kterej přeloží páč *13* Jo a nevěří ti tady NIKDO ani slovo takže jseš dost ubohá!!! *16* Jo a s Biberem taky nechodíš lhářko prolhaná!!!
-
-
-
-
-
-
Niki
Je užo *14* MTMR *14* *14* *14*
jE PROSTĚ COOL *14* a THE SUTE LIFE OF OF ZACK A CODY *15* -
Míška
Já jsem viděla ten jejich serial jen na YouTube , škoda že to nedavaj normalně v televizi *4* -
-
Re: Míška
ved už to ide aj v telke *9* -
Re: Míška
*9* jak se jmenuje ten serial prosim!nemuzu to nikde zjistit *9* -
-
Re: Re: Míška
teďka je nový the suite life on deck.. je to fakt suoper doporučuju se koukat na youtube
-
-
-
sladky
*14* je tak krasnej.... *14* sladkej,je proste uzo....... a jeho serial hotel zack a cody je prdel *4* -
:-*
Je tak sladkej♥s tím jeho bráchou!!!! :-**** I Love yous!!!! *14* *14* *14* *14* -
uužasnej!!!!!!!!!
dylen and cole are so hot!!!!!hrozne je miluju jsou nej *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*