-
Mispilee:To máš pravdu...ale možná ,že bude někdy bude *7*
-
Hi,I'm Kristen Stewart and wants someone to write with me? For I'am Good! I'm crazy and I love Matej Ondrej Fuska and not ROB. Pattinson. I love you have.
-
-
Nehraj si tady na Kristen a podobně, když moc dobře (a doufám že i ostatní) víš, že sem tyhle lidi vůbec nechodí. :* A to rpoto, že tu stránku ani neznají. ;)
-
-
* sorry proto :D
-
-
Fakt??
-
Hi, welcome kristen:)i love Robert Pattinson and you ♥
-
-
No,I certainly do not.
-
-
Já ti nerozumím ty vado:)
-
-
what?
-
-
Hovnoooo!
-
-
-
-
-
-
můžu se vás prosím zeptat kde jste viděli ten dil boty a šachy na jaky strance??????????????????????? *4* prosim napište někdo *12* *13* *14* *14*
-
-
je to na youtube
-
-
Ja som zistila ze mame rovnake záľuby :D *14*
-
love *14*love *3* love *14* *14* love milujemmm ta love *14* *14* *14*
-
Miluju ho *14* <3
nevíte kde s nim pokecat? -
love milujemm ta *14* milujemm ta love *14* love love *14* *14* *14*
-
Cole and Dylan
Kterej je kterej? :D Já nikdy nwm :D -
-
Re: Cole and Dylan
ahoj ten tlustejsi je Dylan a ten hubenejsi je Cole, Cole je muj kluk uz hodne hodne dlouho.*16*takze s tim dejte pokoj.*8*
PS:ja cesky neumim jen tohle davam z anglictiny do cestiny aby si mi rozumnela..... paaaaaaaapa -
-
Re: Re: Cole and Dylan
zlato tohle ti nikdo v dnešní době nesežere :-D -
-
Re: Re: Re: Cole and Dylan
mas prafdu!!!
-
-
Re: Re: Cole and Dylan
PS: hele mlada damo...Cole zadnou girlfriend nema tak nevim co tu jebes :D ale to je sumak..dylan neni tlustej...ale ma normalni postavu spis Cole je vychrtlik :D -
-
oba za to nemuzou sice je cole hubenejsi ale dylan neni tlusty *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Cole and Dylan
mě příde že v seriálu SUITE LIFE ON DECK jsou tak stejný *3*
-
-
souhlas -
hele nevim co si o sobe myslis ale pozor na pusu ja s nim chodila dlouho a je mi jedno ze tomu neveris rada bych to dokazala ale nwm jak pac te ani neznam a dokazovat ti nic nemusim a mela sem ho fakt rada a on me mel rad ale ted uz chodim davno s justinem bieberem zacala sem s nim chodit jeste nez byl slavnej... takze pozor na pusu joo?? *13* *13* -
-
ses trapna -
HMMM takže ty si začala s Dylanem nebo Colem chodit v 6.rokách zajimavé:D -
POchybuju o tom ze si to prekladas protoze by ti to neprelozilo pac ale protoze. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Cole and Dylan
Jo a nwm by to rozhodně taky nepřeložilo ty huso! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Cole and Dylan
Uplná pravda chtěla bych vidět ten překladač kterej přeloží páč *13* Jo a nevěří ti tady NIKDO ani slovo takže jseš dost ubohá!!! *16* Jo a s Biberem taky nechodíš lhářko prolhaná!!!
-
-
-
-
-
-
jojo
jojo dávaj to v televizy,ae to je fuk *1* -
Jak sou vlastně staří??
mno oni vypadaj tak na 13 maximoš na 14 ale žhe by jim bylo 16 to nééé *1*