Přejít na výpis diskuzí

Cole Sprouse

OSOBNOST 17.2.2008 
317 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujuho
  • Vážně?A jaká stránka to je? *8*
  • ooo

*13*
    *9*
    *3*
    *7*
    *15*
    • Re: ooo

*14* *1* *16* *15*
  • Cole je taký pekný a talentovaný je krásny má dobré vlasy je proste krásny ale aj jeho brat dylen je pekný *14* *14* *1* *1* *14* *14*
  • jajinka-sprousetwins

Změna fotky

Prosím vás nechcete změnit tu hlavní fotku ? Coleovi je 18 a je tam nějaká fotka když mu bylo cc 12 let.. *7* Moc prosíím..:P *14*
    • martin.hubal

Re: Změna fotky

ty vole ses slepa kdyt tam mu je asi 16 *5*
      • jajinka-sprousetwins
        Ne nejsem slepá ..:) Není mu tam 16 *1* promiň ale musím se smát.... :D Chceš snad najít v jakým roce je ta fotka focená...:D :D :D
    • Re: Změna fotky

zkoušela jsem fotku změnit ale nejde to *9* *9* *9* *3*
  • přeju tobě vše nej k narozkám hodně jedničej a tak dále.. ONDRA
    • nejmenuješ se ONDRA NEDOROST *7*
  • Hele,holky je fakt hezkej a suprovej to jo.Ale vy si myslíte že kdyby jste se s ním potkaly,tak že vám padne před nohama a bude prosit,aby jste si ho vzali sebou domů?Bože můj všem je tady okolo 13-15 a myslíte si že zrovna vás bude on chtít?Otevřete oči holky,vím,že by to bylo krásný ale tohle je realita..:) Pardon jestli jsem někoho urazila ale tohle je můj nýzor a myslím,že mám pravdu :)
    • Jo, máš pravdu ! :D Stejnak, nechápu, proč mu tady všichni přejí k narozeninám atd. když si to stejnak nepřečte. :D Ale když je to baví, tak ať. :D
    • ano máš obrovskú pravdu,ale ho ja nemilujem *7* *7*
  • Je fakt pekný a neviete niekto s kým chodý *5* *14*
  • ale no tak v zivote su aj dolezitejsie veci......kde si s nim mozem pokecat???????
  • hej i love you cole

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší