-
České stránky ;-))
Sice nejen o Colinovi, ale i o jeho bratrovi Jonathanovi, leč přesto dobrá zpráva: fanouškovské stránky v ČJ existují na http://firthbrothers.euweb.cz :-))) -
Poslední věta pro Colina F.
Colin Firth je fakt feák a ani ten Brad Pitt na něj nemá.Po dlouhé době se konečně objevil někdo s pořádným charisma a hezkou kamennou tváří,usměvem e se podlamujou kolena.Čím je Colin starí tím je přitalivějí to můou říct vichni.Ale můe se nám jenom líbit.I LOVE YOU Coline Firthe. -
Ach jo.....
Všichni máte pravdu je sexy a taky se mi líbí.Chtěla bych ho hrozně naživo vidět.Taky mě zajímá jestli má děti a manželku.Na film BRIDGET JONES s rozumem v koncích, se koukám vždycky když Colina musím vidět.Neví někdo z vás adresu na něj? Je asi zbytečný mu psát jak ho mám ráda atd...Prostě se mi líbí a taky ho moc MILUJU:)(: (i když je o 25 let starší) Škoda že nejsem Bridget a to co se jí stalo by bylo doopravdy:( -
Colin Firth forever
Pýchu a předsudek jsem sehnala v Praze v Bontonlandu na VHS i DVD v originálu, ale musela jsem se po tom půl roku pídit jako Holmes a vše měli jen po lks!Vůbec nechápu proč tento skvělý film a také seriál ještě naproběhl naší televizí,když vznikl už před deseti lety!Colin je tam úžasný. Sleduji jeho kariéru už od roku l989,kdy se u nás dával v kinech poprvé Valmont a musím říci,že čím je starší tím je lepší a přitažlivější.Zasloužil by si, aby ho režiséři obsazovali více a do nějakých pořádných hlavních rolí,aťˇse jeho fanynky mají na co chodit koukat.Nebo alespoň ukázat něco z jeho tvorby z dřívějška, a že toho není málo.Colin má zkrátka charisma a pod pohledem jeho inteligentních ,hnědých očí se nám podlamují kolena, kam se na něj hrabou tzv. idoly z Hollywoodu! -
-
Re: Colin Firth forever
Proběhl, na tehdejší Premiéře, nynější Prima.
-
-
On je taaaaak sladkej:)
-
Colin Firth je podle mě,jako divačky, opravdu dobrý herec. Je zbytečné psát, že ho mailuju atd.,protože ho jako člověka vůbec neznám. Líbí se mi ale jeho kemenná tvář a zářivý úsměv.To je fakt sexy...
-
miluju ho!!!
Mám strašně moc ráda Colina i když je mi teprve 11 let.Je strašně dobrej hlavně v Deníku Bridget Jones byl taááááák sladkej!!!!Souhlasíte že jo??? -
Mark Darcey je ve filmu Deník Bridget Jonesové obrazem opravdového muže, kterého si každá z nás tajně přeje poznat, je to muž, který ženu bere skutečně takovou jaká je i s jejími chybami. Myslím, že Colin má s postavou Marka hodně společného, je to silný vyrovnaný muž, který je zároveň neskutečně romantický a sladký...Nemyslíte??
-
Veronice
On je asi takovej i ve skutečnosti, byla jsem na jednom zahraničním chatu a tam ho probírali... -
je nebo ne
Ve filmu Bridget Jones mu to ale fakt seklo a myslím že se tam musel líbit snad každé holce.Mě osobně se líbyl hlavně proto že spolu ten vstah udržovali a že to stejně dopadlo skvěle.Po shlídnutí tohodle filmu si asi každá řekne já ho chci mít doma a poznat ho.Jo ale otázkou zůstává jestli je takovej aji ve skutečnosti(teda doufám že jo:o)) ale jinak to bila zatím nejlepší mužská romantická role kterou sem kdy mohla vydět(jo a taky to dokazuje to že se na ten film musím čučet furt).Přemýšlela sem nad tím a myslím že se mi hlavně líbí kvůli těm jejichým vstahům protože co bych za takovej vstah dala.:o))