-
Re: Cote alias Ziva
Jo lidi podle nových dílu jsem se dozvěděla že Ziva si tim zastřelením měla jen získat důvěru Gipse....Nakázal jí to její otec Ilai David....Ale prý to v tu chvíli(co byly ve sklepě)neudělala protože to měla nakázaný, ale prože se tak rozhodla sama....Je prostě BESTOVÁ *14* *14* *14* *14* -
Narozeniny....30 let
Všechno nej.....k narozkám!!!!!!! Hodně zdraví, lásky, přátelství, štěstí. Spoustu nových dílu NCIS a hodně nových filmů!!!!!!!!!! VŠE NEJLEPŠÍ!!!!!!!! -
Happy Birthday
Hodně zraví, štěstí a pohody Zivo *14* *3* *14* -
Re: Re: Cote alias Ziva
A taky když se dozvěděla, že je to doopravdy terorista *4* a že je nebezpečím pro celou zemi -
Ziva
Dost na tom, že je Ziva moje nejoblíbenější postava, ale když jsem jí poprvé uviděla, tak jsem kulila oči. A když jsem se dozvěděla, že ji hraje Cote, tak ještě víc. Odvádí úžasnou práci a hraje tak...realisticky *1* Prostě skvěle *5* -
Re: Cote alias Ziva
souhlasim, ona zabila Ariho , protoze chtel zabit Gibse *5* -
Ziva
ja si myslim ze hraje Zivu hodne dobre a nej sou ty prereky a jak strapnuje Tonyho *15* -
Cote alias Ziva
V serialu NCIS jako Ziva Davidová opravdu exceluje, stejně jako všechny postavy... *3* Jo a Ziva se nemstila za vraždu agentky Toddové, ale... *5*