-
dady yankee je to super spevak hah ma krasne pesnicky je velmy krasny a sexy strasne sami paci milujem hoo on je proste bestttt ma neuveritelne dobry vkusss je super len thak dalej dady mas natooo si superrrr *14* *14* *3* *3* *15* *14* *14* *14*
-
Mým fellaz
Yeah Gangsta Rappa - viděl sem ho na pih poh videjku, kde klátil jednoho ze svých fellaz fakt brutalita - a jak u toho mával svýma tenkýma drogama poznamenanýma ručkama to bylo kouzelné. Seš nej Big Daddy V *15* -
coooooooool!!!!
joj on je prostě the best!!!!!!!!a ty pisničky sou fkt cool a peckově chytlavý!!!!!!!!!!!DADDY 4EVER!!!!!! *3* *14* *1* -
Janík
Daddy je prostě můj miláčeek *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Janík
No jo ted sem se dívala na interview s
Daddym Yankeem a on se jmenuje Ramón *14* *14* -
-
Re: Janík
no ja sem mislela e je oneco mladsi ale ne muu uverit e je muje tricetdva let asi sem se donho omilovala *16* *14* *4* *5* *16* -
Jsem rád, že jsi na to konečně přišla *1*
-
-
Janík
Já sem se uplně zamilovala do Daddyho..je uplně krásnej a má krásný písničky *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3* *14* -
-
No tak tooooo mas pravdu ! *14*
-
-
Jméno
To jméno Ramón je fakt jeho pravý jméno, ale taky se někde uvádí anglický přepis Raymond, on sám si tak někdy říká. -
-
Re: Jméno
nen je to raymond dit to má v životopise *15*
-
-
autorovi/ce
zajimalo jakej odbronik to psal,kdyz ani nevi jaky je daddyho skutecny jmeno ... neni to raymond ale ramón -
Daddy
Daddy je fakt kus!! *14* *14* -
-
Daddy Yankee ma pekne oci a peknu postavu a pack sa mi na nom vsetko
-
-
King Daddy
Tohle je supr zpěvák, jeho song Gasolina mě hned dostal....skvělý styl, pěknej chlap..co víc si přát -
-
Re: King Daddy
Daddy Yanke Amor. *14*
-