Přejít na výpis diskuzí

Dagmar Honsová

OSOBNOST 26.10.2011 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobry den pani ing.Dagmar Honsova,mel bych na Vas dotaz.Jak je mozny ze jeden tyden napisou a reknou v mediich at zapomeneme na tropicke pocasi adruhy tyden je skoro 40 stupnů,kdo si z nas teda dela legraci .Preji Vam hezky den a kdyz mne odpovite budu moc rad Tůma.
  • Dobrý den Paní Honsová kdy příje to opravdické jaro,zima je už příkiš moc dlouhá.
    • No ta ti to určitě poví, ta umí tak předpovědi na den dopředu a i u nich má tak 50% úspěšnost *1* *1*
  • Dobrý den,
    zdravím Vás z Brna. Dnes jsem viděl rozhovor s Vámi na Nově. Oceňuji Váš nedpředstíraný zájem o to, čím se zabýváte. Jsem taky absolventem "zemědělky", ale tady v Brně ("Mendelky"). Sleduji hlavně přírodu - tady v botance krásně kvete vilín (jinak vše doslova "přešlo mrazem"). Přijeďte se podívat! Nebo aspoň napište. Těším se. Honza zanekd@seznam.cz
  • Proč o víkendech chčije a přes týden kdy makám v práci je vedro na chcípnutí? Je možné že když všichni makáme a kouří se z nás přes týden, vytvoříme mraky potu, které pak chčijou o víkendech. Vzhledem k posunu oblačnosti typuji že to co chčije je pot z ameriky. Nedá se s tím něco dělat? Děkuji
  • Dobrý den.Před chvíli jsem se díval na předpověd počasí a dospěl jsem k názoru,že lednová zima ve Stříteži u Č.Těšína už dávno začala.Teplota v noci -13C a trochu sněhu už také je.Dobrý den přeji W.V.
  • O vědeckých článcích se zaměřením na klimatické změny jaksi není na Web of Knowledge ani zmínky...
  • Dorý den paní Honsová budou na 100%Vánoce na blátě?Naschledanuo Lukáš
  • Milá paní Honsová, nechápu, proč jsou všichni tak rozzuřeni, mně se vaše vtipné předpovědi líbí. Jste tak úžasná, až jste vzácná. Ale možná by jste měla konat více prospěšnou práci, kterou budete ovládat, nejlépe nějakou, kde nebudete muset moc přemýšlet.
  • Dobrý den! Před chvilkou jsem se na pocasi.idnes dověděla, že dnes zapadá Slunce v 21:14. Dost tuto problematiku sleduji a nepamatuji se, kdy naposled byl nejzašší západ Slunce tento. Dlouhou dobu vedu v patrnosti čas 21:13. Můžete mi k tomu podat vysvětlení?
    Děkuji.
  • Dorý den paní Honsová bude letos nějaké léto na koupání dík Lukáš z Hradce Králové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit