-
AHOJ milý Dalibore! K Tvým dnešním narozeninám Ti přeji vše nej, hodně pěkných nových písní a zdravíčka!
HONZA básník OLOMOUC -
Ahoj Dalibor, celý život počúvam tvoje super piesne, držím palce do ďalších úspešných rokov tvorivej práce. Aby som nepísala iba o robote,si úžasný.
-
Tomáš,ak chceš komunikovať s Daliborom Jandom,tak si ho nájdi na facebooku. Má tam svoj profil. Ale je ich tam viac,musíš nájsť toho správneho. Nájdeš ho podľa toho,že má profilovú fotku,na ktorej hovorí do mikrofónu. :-)
-
dobrý den pane jando mohl byste my poslat fotku s podpisem na adresu Rolník Tomáš prusinovice 306 plačkov 76842
-
dobrý den pane jando mohl byste my poslat fotku s podpisem
-
Ahoj kedy bude mať Dalibor Janda koncetr v Košiciach? Dalibor,si super! :-)
-
Koncert v Středočeském kraji?
Dobrý den, chci se zeptat, jestli Dalibor Janda má nějaký koncert ve Středočeském kraji, kdy a kde? díky za info M. -
-
Pan Janda má právě v těchto měsících podzimní turné po celé republice,přesně nevím kde všude, ze Středních Čech tam snad je Kutná Hora a Nymburk. V Praze koncert určitě nemá. Myslím,že také v Plzni, Mostě a Táboře a pak na Moravě.
-
-
Skřehotavý angrešt
To jsem netušil, že tenhle skřehotavý angrešt vůbec ještě žije. A už vůbec jsem netušil, že má dokonce i nějaké fanoušky. Ale teď je to holt v módě, vytahovat tyhle pěvecké zombie. Za chvíli se snad začnou vyhrabávat z hrobů i dávno zemřelí zpěváci.:-D -
-
Byl bys rád, kdybys uměl tak skřehotat, co? Neurážej, když hudbě nerozumíš, primitivní blboune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
-
-
Elpíčka na prodej.
Prodám Elpíčka Dalibora Jandy ve výborném stavu. První album Hurikán. cena 50 Kč. 2 album Kde jsi. 50 Kč. a Třetí album Deset Prstů pro život. 50 Kč. -
-
Re: Elpíčka na prodej.
dobry den mam zajem o deset prstu pro zivot pokud ho jeste mate
-
-
Všechno nejlepší
Chci blahopřát také Dalibotu Jandovi k jeho 58.narozeninám.Je to fajn zpěvák a kytarista.Už v mládí jsem ho poslouchal na LP-gramofonovém disku(např.písen Kde jsi?).