Přejít na výpis diskuzí

Damian Lewis

OSOBNOST 31.12.2006 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damian

Damian je úžasný herec,má opravdu talent a překvapilo mě jak je mladý,vypadá na víc,což mu moc sluší.Jako Sounes ve Forsytech je naprosto dokonalý.Jako major nemá chybu,myslím,že zahraje kohokoli.Těším se na nějakou další super roli. *14*
  • Herec Evropy, ne-li celého světa

Damian je jeden z nejlepších herců v Evropě, ne-li na celém světě. Soamese ve Forsytech hraje nejlépe v Evropě, ne-li na celém světě. Je to skvělá osobnost.cz.
  • Soames

Dlouho jsem neviděla něco tak skvěle zahraného! I přes to, jak je vykreslen neatraktivně, jsem schopná se do něěj zamilovat...taky mě překvapilo jak je mladý, prostě naprosto jedinečný herec!!! Ikdyž jsem neviděla Brita špatného herce, Damian je jedinečný!
  • na doživotí

od úterý 15.9 dávaj na primě serial kde hraje Damian hlavní roli policisty.Ten serial se jmenuje Na doživotí *3*
  • stormbreaker

znám ho ze stormbreakeru kde Yassena zahrál fakt dobře. *4*
  • .em

woahoo

teeda, ted jste me tady vsichni tak moc potesili... uuu... je uzasny videt tady tolika fanousku, tolik lidi se stejnou laskou. Damian je vazne bajecny, zamilovala jsem si ho jako Soamse uz kdyz Sagu davali poprve. je tak charismaticky, sexy, zajimavy, Brit jak uz tady kdosi psal *1* ... jojo to bych si tady mohla vylivat srdicko donekonecna *14* *14* tak se mejte, jdu se tesit na zitrejsi epizodu Na dozivoti
  • Blog o Damianovi nebo seriálu Na doživotí

Prosím vás neznáte někdo blog o Damianovi nebo seriálu Na doživotí, kde bych mohla uveřejnit povídky o seriálu. Znám někoho, kdo zná Damiana osobně z minulosti.
    • secrets107

Re: Blog o Damianovi nebo seriálu Na doživotí

ja mam jeden blog, kde budem mat len vacsinou fotky o damianovi. tam by si mohla uverejnit poviedky, ale musia byt fakt dobre *3*
      • Re: Re: Blog o Damianovi nebo seriálu Na doživotí

Ahoj to jsou moc dobré. Jaký je tvůj blog?
  • bublina5

Happy birthday!

Všechno nejlepší detektive!!!! *3*
  • secrets107

happy birthday

vse nejlepsi k narozeninam *4*
    *14* je nejjuzasnejsi herec vojnovej serie Bratstvo neohrozenych *14*
  • Damian

Chci vám dát jen nabídku, ale nemusíte ji využít. Dopisuji si už celkem dva roky s Damianem Lewisem. Je to velmi osobitý člověk, zajímavý chlap- jestli se o něm chcete něco dozvědět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit