Přejít na výpis diskuzí

Dana Batulková

OSOBNOST 13.7.2007 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dano

dano vy jste nejlepsi v cele star-dance...krasne tancite a i kdyz vam porota dava nizke znamky opravuju to svyma hlasama takze to vyhrajete...a jinak vas mam moc rada a divam se na vsechny filmy ve kterych hrajete
  • Jste největší hvězda StarDance!!!

Moc Vám gratuluji byla jste opravdu velkým překvapením a všechny jste nás ohromila svým velkým talentem a Vaší krásnou duší děkuji za krásné zážitky moc Vám fandím a přeji mnoho štěstí *4*
  • Všechno nejlepší *2* *1* *3* *15*
  • Ahoj Daninko všechno nejlepší k narozkám. A jestli ti to udělá radost tak jsi v Comebacku nej.
  • Vše nééj :)

všechno nejlepší hodně zdravý a štěstí:)*
  • neni to dobra herečka
    • Dobrý den proč říkáte že není dobrá herečka já ji sice neznám ale dobře natočila ordinaci v růžové zahradě 2
    • ale je.
  • Dana

Ahoj, chtěla bych se stát Vaším fanouškem, ale nejde mi to sem přihlásit. Ivana *3*
  • Dotaz

Ahojky! Nevystupovala jste s taneční skupinou UNO, nebo si vás s někým pletu? Vedeme se sestrou diskuzy. Omlouvám se a děkuji předem za odpověď.
  • Dárek...

Velká gratulace ke krásnému vítězství v nádherné a těžké soutěži. Je to i krásný vánoční dárek divákům, fanouškům a všem okolo Vás. Jste úžasná! Velký dík Vám, ale i Vašemu skvělému, mladému tanečnímu partnerovi Honzovi.
  • Dana

Daně jsem vítězství ve Srart dance přála a jsem moc ráda, že to vyhrála. Je skvělá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit