-
Jsi moc fajn kluk .Ty jsi boxer ,rapper ,rvač srandista a prostě hustej týpek.Ty A pavel jste byli hustá dvojka.
-
*14* *16*
-
dandy
Braško muj pusi pusi.bila prdel -
dredlock
musim říct že kdyžř sem tě viděl v tv , nebral sem tě ani trochen vážně , ale teď při poslechu "já a moje hlava" a RESPEKT kámo !!! Jen tak dál ., Raga-hop jak má být :))) -
v hlavě vygumováno - účastník reality show vyhulení - měl by se vrátit domů do afriky *12*
-
-
To se da rict i o autorovi prispevku, ze ma v hlave vygumovano. Kdyz nekoho neznas, tak ho nesud. Ja Dana znam a rozhodne je super chlap.
-
-
Držím palce
Držím Ti palečky, ať se Ti splní vše, co si přeješ!!!!!!! Těch 15 mega bych Ti přála, ale podle mého názoru má Prima již svého vítěze,ale doufám, že Ti tato soutěž alespoň pomůže se více zviditelnit. Měj se a hodně štěstí *14* *3* *4* -
Docela v poho...Ale ten to podle mě nevyhraje... *13* *1*
-
AHOJ PLUTO FANDILA JSEMJ TI BYL JSI JEDNIČKA.JSI MILY A HEZKÝ KLUK. *14*
-
chci s tebou sex
chtel bych te poradne ojebat chci abys citil moje velky pero ve svy riti a stenal rozkosi poradne bych te udelal strikal bys jako divej pak bych ti vrazil ptaka do huby a kouril bys me a polykal me semeno jak divej *5* *4* -
-
Seš prase.
-
-
Pluto proste sexy man
Njn..Pluto je proste borec..respekt kao..zrala sem te uz v televizi...a proste vubec nej!!jen tak dal kamo!! *5* *5* *5*