Přejít na výpis diskuzí

Daniel Mrózek

OSOBNOST 8.12.2012 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednou v TV a ani policie o něm nemluví... to je jak prskavka zapálíš chvilu prská a pak nic.... co s gayem? :-D
  • Jeho matka odmítá zaplatit jeho exekuce a tvrdí,že by to z něj nikdy nedostala zpět.Hraje frajera a neplatí dluhy. *12*
  • Tady je banda blbečků. Daniel zpívá krásně a ještě lépe vypadá *14*
  • gay, gay, gay !!!!!!!!!!!!!!
  • Daniely si super zpěvák. *4*
  • takže vi pi*i budete poslouchat mě nebudete mi říkat cukroušku
  • *MALOU HLAVU (každý se může splést) *1* *1*
  • Jo jo jo jasně,ty si z něho pav...mě přínde,že na to jaké má tlusté tělo,má moc velkou hlavu a ještě ke všemu nosí uplé džíny a krátké trička!!!Vím,že už je to docela dlouhá doba,ale ráda to připomenu,řekl,že JB neumí zpívat,nejsem sice jeho faninka,ale JB je hodně podobné 1D a to už by se ze zlou potázal...Hnusáááááááááááák jeden *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10*
  • nenedávej te mu je to skvělej kluk a spěvák kdybysteho vyděli spívat naživo tak budete čumět!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14*
  • zloži jsem ti písen danieli vzal sem do ruky kámen hodil jsem ho po sobě aby to byl pád pronás byla noc jak moje prdy počural jsem se na chodník a sem debílek cukroušek. tak co danieli jak se ti libila napiš ahoj cukroušku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit