-
Bad day to je skvela pisnicka .....waw
-
super
Na tuhle pisen mam supr zazitky a proto se mi taky moc :),ale i velka zklamani:( -
Super
Joooooooo!!!!!!!!!:oD Bad day je moje nej nej nej písnička!!!!!!Strašně ráda u ní relaxuju!!!!!Je proste............................................ .................................................. .................................................. ..................dobrá!!!!!!!!!!!Už se těšim na Danielovo nový album:oD -
Dan
Je prostě skvělej!a má nádherný písničky!!! -
dan
jeho bad day je proste super -
jujk
khzuzvvákgtkizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssdtuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzpppppppp pppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr zzzzzzzzzzzzzzzzzpppppppppppěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěv vvvvvvvvvvvvvvvááááááááááááááááákkkkkkkkkkkk!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Kde dan žije?
-
pro verca54
a slysela si nejakou jeho jinau pisnicku nez bad day? ja mam doma jeho cedko ale vubec se mi jeho pisnicky nelibi on ma az neprirozene vysoky hlas a ty pisnicky mi prijdou vsechny jakserika na jedno brdo...... -
jo spívá super akorát už by mohli začít v radiu pouštět i jonou písničku než bad day už mi totiž leze na mozek:-)
-
aaaaaaaaaaaahhhhhhhhooooooooooojjjjjjjjjjjjj