-
souhlasím s vámi je to husa a navíc pěkně omezená
-
Nevážená paní Drtinová,
Několikrát jsem měla tu smůlu, že jsem si pustila vaše rozhovory s našimi politiky i s jinými známými osobnostmi. Nevím co si o vás myslet, ale je to jedním slovem hrůza, co předvádíte. Vaše úšklebky např. na p Velebu, p. Čecha, to opravdu nemá komentář. Jste obyčejná hloupá nána. Jestliže chcete, aby někdo poslouchal vaše "komentáře", tak se chovejte neutrálně nebo si běžte vaše nesmysly blábolit tam, kde je na vás někdo zvědavý.
Sbohem -
Vážená paní,nevím jestli jste taková husa,tak naivní nebo dobře placená.Ale po zhlédnutí Vašeho rozhovoru s panem Čechem se přikláním k té první variantě.Vaše naivita o imigrantech ale odpovídá druhé variantě.Zeptám se Vás jenom na jednu věc.Když nás obsadil Hitler tak naši muži i ženy,kteří utíkali do zahraničí tak z velké části nastupovali do zahraničních armád aby bojovali za naší svobodu.Vysvětlete mi proto proč Ti mladí co utíkají před válkou ve své zemi za tuto svou vlast nebojují.A podle toho jak to sledují v mediích tak jich je mezi uprchlíky dobrá polovina.
-
Tedy paní Drtinová nesleduji Vás, zhlédnul jsem toto video (http://video.aktualne.cz/dvtv/nejsem-rasista-media-se-vrhaji-jak-zurivi-psi-na-kazdeho-kdo/r~7cde93beda5e11e593630025900fea04/) náhodou a jen proto, že mi odkaz na něj poslali přátelé - jako odstrašující příklad vás jako člověka(?), který se veze na vlně o které si myslí, že je mainstream, jako odstrašující příklad Lügenpresse...Jsem přesvědčen, že kdybyste žila v době Kristově byla byste horlivým zastáncem jeho ukřižování, jsem přesvědčen že r. 1415 pokud byste rozhodovala na kostnickém koncilu byl by jan Hus před upálením ještě vydán na mučidla, jsem přesvědčen že si nijak nezadáte s Karlem Trudákem, Jurajem Vieskou, Josefem Urválkem...Ludmilou Brožovou-Polednovou a a o doktorce Horákové by jste v dané době rozhodla stejně jako oni. Je to hrůza Vás poslouchat. Plně se ztotožňuji s názory dříve uvedenými, že jste rozhovor vedla tendenčně, bez použití jakýchkoli relevantních faktů, jen papouškuje neustále svoje domněnky a představy a ty za fakta vydáváte. Kdokoli, kdo se odchýlí od Vašeho mainstreamového" názoru si podle Vás zaslouží obecnou dehonestaci - což se plnou parou snažíte realizovat. Hrůza. Asi považujete ostatní lidi za přitroublé a jste přesvědčena, že mimo Vaše nesmysly nejsou schopni dopídit se jiných informací. Jak ubohé. Než příště opět začnete dštít oheň a síru zkuste pouvažovat i o jiné dimenzi názorů. Zkuste pobrouzdat po internetu - nejsou tam jen prolhaná místa a jedy (například Vaše "nestranné" rozhovory v DVTV na aktualne.cz.). Já si dám pro příště pozor abych, náhodou (nedopatřením) opět nespustil Váš potok "víry pravé".
-
Paní Drtinová
občas si pustím DVTV a v poslední době jen zírám.
Po shlédnutí rozhovoru s panem Ringo Čechem jsem se rozhodla napsat . Za prvé rozhovor nebyl veden neutrálně jak by měl moderátor vést ale z Vašeho podání a otázek bylo jednoznačně patrné že se snažíte dostat pana Čecha jak je dnes moderní do pozice Xenofoba a rasisty. To se Vám naštěstí vzhledem k jeho inteligenci nepovedlo.
K Islámu dodávám a v tom se shoduji s panem Čechem panem presidentem Zemanem i s panem Konvičkou . Islám je jediné náboženství které nese všechny a to opakuji všechny atributy sil temna . Tedy lži , manipulace , krádeže , násilí , destrukci a nezastaví se ani před sebedestrukcí . Z toho vyplývá celkem jednoznačně koho jsou Islamisté zástupci na této planetě . Takže i za sebe říkám NE invazi sil temna a mistrně vedené náboženské válce , ne novému Světovému řádu tedy spíš neřádu !!!
Růžičková -
poslat ji do Calais aby se dosytosti nabažila uprchlíků, nic jiného si nezaslouží....
-
Pani Drtinova, nez se divat na Vas a poslouchat Vas hystericky stekavy hlas tak radeji televizi vyhodit. Sledovala jsem jen zacatek...../dal to uz neslo/ vaseho rozhovoru s Cechem. Tak se chova novinar tak jako vy? Nejenze skacete nekomu soustavne do reci a nenechate ho domluvit, ale mate tendenci vnucovat svuj uplne hloupy nazor dotycnemu a kdyby to slo, nejradeji byste mu sama vlozila do ust vetu, ze je rasista. Mate omezene cernobile videni a bohuzel i chapani....je me z vas a vam podobnych zle, jste pro spolecnost hodne nebezpecni. Jen tak mimochodem v tom rozhovoru pusobite rasisticky vy. Navic je z toho poznat jak lehce zmanipulovatelna jste. Vy a tTi ostatni Vam podobni, jdete tomu Islamu naproti a do CR ho zatahujete, aniz byste vubec vedeli jak nebezpecna vira to je. Je me vas lito. Jedna rada: pokud chcete delat rozhovory o rasismu a o muslimske(islamske) kulture, tak si o tom nejdrive neco nastudujte. Apropo: porekadlo podle sebe, soudim tebe ....... Ma hodne co do sebe, nemyslie?!
-
Vážená dámo,jste srtrašná kláva! I když bych mohl tu klávu urazit.
-
kundda!
-
Dobrý den, viděl jsem Váš rozhovor se senátorem Velebou. Už se na Vaši TV dívat nebudu. Je to stejné jako Nova, ČT24, Primy a další výplachy mozků.
Problém migrace v Evropě skončí takto - přijde jich tu tolik, udrží svoje náboženství, které jim tento náš systém garantuje a chrání jako multikulti, že si udělají svoji politickou stranu, tu si zvolí do parlamentu a úplně v pohodě si svými muslimskými poslanci předělají zákony, včetně ústavy a listiny základních práv a svobod. A Vy novináři budete k tomu jen přihlížet včetně politiků. A to bude náš i Váš konec. Vše bude demokraticky změněno na nedemokracii. -
Krásný den .Vážená paní Drtinová, zavolejte mi tel.739144509.Týká se to nás všech.
S pozdravem Rudolf Haupt -
No prostě někdo si umanul,že to musíbýt tak a Drtinová jako hlásná TROUBA to začne šířit.
Tak jak jediní stále omýlají že chtějí tu matku kur...Agáty na HRAD! Znesvětil je dost zločinec Havel a ještě tohle by nám chybělo!FUJ!!! -
Zajisté je daleko lepší jako ten co již dopředu řekne politikům na co se jich bude ptát a oni si nechají již dopředu udělat od někoho tahák a mluví o tom o čem by normálně nevěděli.Co na to pan MORAVEC který z toho má dnes spíše besedu bez cimbálu.Nedá se na tu stupiditu dívat,komedie a to 2 hodiny!
-
Pro Danielu Drtinovou!Dostal jsem tento email od kamaráda který nechce být veřejně medializován a který jsem asi 4.5.2015 obdržel a zaslal na mnoho adres včetně politiků ve sněmovně.Zřejmě ale všichni brojí proti panu Zemanovi který je stále ČECH a byl proto volen OBČANY.Doufám že se tento email i s dopisem o F.PEROUTKOVI z 26.4.1939 dostane i k p.Drtinové a přečte si v článku týdeníku ,,PŘÍTOMNOST,, článek ,,DYNAMICKÝ ŽIVOT,,kde F. PEROUTKA oslavuje samotného ADOLFA HITLERA.Vnučka tohoto reportéra si zřejmě myslela že z toho vytříská balík,ale bohužel i ONA věděla o svém dědkovi velké lejno. Vážení čeští vlastenci a občané,
přeposílám Vám odkaz na archivní fotokopii týdeníku "Přítomnost" z 26.dubna 1939, kde je mimo jiné na počátku i článek F. Peroutky, kde obdivuje Hitlera pod názvem "Dynamický život".
http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_26_4.pdf%20 ....
Jestli jste si ten článek pozorně přečetli, tak jste jistě pochopili, jakého máme prezidenta Zemana, který odkryl pravou tvář "hrdiny" prolhaných pražských kavárenských povalečů pravdoláskařských.
Už se z těch novodobých tvůrců historie, morálky a kritiků obrací žaludek - a mladí jim to žerou!!!! Přitom jako by nebylo dost jiných nebezpečí pro tento "národ"a svět. -
Když čtu anonymní příspěvky některých posluchačů na p. JUDR. Drtinovou, rád bych s ním vedl osobní dialog na její osobu. Paní Drtinová je nejen okouzlující osoba, ale navíc velice inteligentní osobnost. Docela by se hodila i omluva. PhDr Kiml Jaroslav
-
Když vás vidím na obrazovce, okamžitě přepínám. To se nedá.Z3T
-
Paní Drtinová je podle mě opravdu neprofesionální a v pořadu mi vadí, např. nechápu její stále opakující otázky na které již dotázaný srozumitelně odpověděl. Pan Veselovský je proti ní o 100% lepší, ten má můj obdiv a uznání. Děkuji za tento pořad, pravidelně se dívám.
-
Paní JUDr. Drtinová je jedna z těch rádobyžurnalistů, kteří se zasloužili o přezdívku žumpa, póvl apod. Jenže není žumpou a póvlem ten, kdo jim dává prostor k veřejnému vyjadřování tzn,majitelé medii a šefredaktoři? A co naši milí čtenáři a diváci.....
-
JUDr. Boris, stařecká demence ????!!!!
-
Sledoval jsem pořad Hašková Coolidge: Situaci na Ukrajině vyhrotil spíš Západ. Nesahá Vám ani po kolena. A to byla u tolika presidentů !!! V celém pořadu z ní nic nevypadlo. Samé plkání. Co vlastně řekla konkrétního. Nic. Musela jste jí několikrát přerušit v nic neříkajících slovech.