Přejít na výpis diskuzí

Daniela Peštová

OSOBNOST 31.12.2006 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásná

Daniela vždy byla a je moc krásná.
    Palu Haberovi máme všichni co závidět.
    Ale přesto přeji Daniele aby se jí pořád
    MOC A MOC V ŽIVOTĚ DAŘILO. Milan *14*
    • Re: Krásná

no hele já spíš závidím Daniele Pala xD
  • D. Je nádherná

Je to opravdu nádherná žena a pro mne ta nejhezčí. Nelze než lehce závidět Palovi Haberovi, ale hlavně popřát jim oběma hodně štěstí a zdravím. *14*
  • pavel17

nezáviďme, lidi,

Daniela prostě patří mezi výjimečné lidi, kteří navíc měli štěstí. Je neuvěřitelná a v jejím věku jí může závidět každá modelka (a nejen ta) na světě. Mám ji rád i za to, že si tu výjimečnost uvědomuje a sama říká, že nikdy nevěřila, že bude fotit ještě v době, kdy má čtyřicítku na dohled. Klobouk dolů! *5*
  • Daniela

Podle mě je to ta nejnádhernější ženská téhle planety. A Pavol Habera jakbysmet.Nádherný pár!!!!! *3*
  • SPíš naopak...

Já bych spíš řekla že máme všechny co závidět právě Daniele *1* Myslím tím Paliho *14* *14* *14* *14*
    • Re: SPíš naopak...

já jsem taky jeho velká fanynka máš pravdu *14* *14* palko ja můj idol *3*
      • jjjjjjjjj

palo je krasnej!!!!! taky ji ho zavidim!!! ale přeju jim jenom to nejlepsi!!!! *14* *14*
  • stejne je to pekna holcina ,jsem videl poslední foto užasné,moc pěkné
  • *11*
    • Re: zajímá mě.........

taky taky :D prej někde při nějaké oslavě nebo co sem to někde četla...ale moc sympatická mi není .....ale Palo JOOO :))
    • Re: zajímá mě.........

to te snad nemusí zajmat *8*
  • I love Daniela PESTOVA,because she is very very very nice girl!!! *14* *14* *14*
    • Yes,yes!!! *14* *14* *14*
  • milujem tě s louisem tomlinsonem miláčku danielo a moderuj dál *2*
  • daniela je super holka ktera uvadi masterchefa a patri mezi dobre lidi.nNato ze ma 42 let tak vypada na 35 let.ma krasne obleceni.mam ji docela rada. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit