-
Danko bojujte za nás diváky
Dobrý den Danko vy nesmíte skončit v ordinaci, bez Vás to nebude ono. Když on Vám dál nůž na krk tak se braňte a dejte mu také nůž na krk. Řekněte mu buď se rozvedeš a bude to klapat nebo buď ženatý ale vtom případě na mně zapomeň.
Co to je za chlapa když žárlí na milostnou hereckou scénu. Vždyť mezi Vámi a Petrem nic není jen to filmujete. Já bych takového chlapa chytla za flígr a ten by jel. Když je tak chytrý ať se rozvede. řekněte mu že se Vám to nelíbí. Nebojte se ho Danko je to jen chlap.
A myslete na nás diváky. Bez Vás ta Ordinace nebude už ono.
Nebojte se ho on Vám neublíží řekněte mu buď se rozvedeš a budeme dál spolu, nebo si zůstaň ženatý ale vtom případě jdu od tebe. Když ty kompromis já také.
Máte na lepší chlapi. Danuško moc prosím nekončete v Ordinaci vemte to zpátky. Moc Vás prosím Vaše fanynka. Snad to čtete, prosím alespoň nám sem na tuto stránku napište něco víc. Mějte se krásně. A držím pěstě. *1* *3* *15* -
-
Re: Danko bojujte za nás diváky
Nejdeto.On má fantastickýho utahováka. -
Re: Danko bojujte za nás diváky
Danielo,doufám,že si ten Váš odchod rozmyslíte z Ordinace.Kvůli chlapovi a který je navíc ženatý to nestojí vůbec za to!A tomu můžete věřit.Ať neuděláte chybu,která se Vám vymstí. *13* -
-
Re: Re: Danko bojujte za nás diváky
Nenechte se ničit chlapem, kterému jde jen o to, aby měl koho ničit. Z toho žije. A pokud je ženatý, máte důkaz, ničí ženu a i Vás.
Danko, ¨nechci poučovat, ale se ženatým se nechodí
-
-
-
Nevěřte všemu, co napíší
Tady čte někdo moc bulvár. Nemůžete věřit všemu, co někde napíše ňákej chytroprd z Blesku nebo z něčeho podobnýho. *13* -
-
Re: Nevěřte všemu, co napíší
A čemu jako nemáme věřit? Snad nemáme věřit ani svým vlastním očím. Bulvár najal nějakou dvojnici, kterou fotí s tím frajerem Šinkorové. A taky zveřejňuje její názory, které ani nejsou její. Museli byste žít několik roků na Slovensku, abyste pochopili mentalitu slov.žen. Když přijde na věc tak si klidně nechají od svých partnerů hned po ránu "nějakou" preventivně vrazit... Naše české a západní manýry tam dojdou minimálně tak za 10 roků. Zatím bude Šinkorka chodit se svým milým pár kroků "za ním" a se sklopenou hlavou. To taky známe z nějakého bulváru. Naše celebrity by rozdávaly úsměvy všude, kde by zahlédly nějakou kameru. Ne že by se mně právě toto líbilo, ale tak to u nás chodí. Žaneta aj. které tady píší po česky nejsou Češky a patrně všechny tyto úděsné pochvalné řeči tady někdo platí, Šinkorová to však není.
-
-
Blog
Jestli máte rádi Danielu, tak se podívejte třeba na tyhle stránky:
www.d-sinkorova.blog.cz
Je fakt super ženská ;-) *3* -
-
Je krasna
Jsi strasne uzasna herecka ahrozne hezky zpivas mam te moc rada a rada bych te videla PROSIM *9* *9*
-
-
!!!Nabízim zápich!!!
Čau Danko, nabízim ti krásný dlouhý zápich, jeho délka je 25 cm, možná je i sleva. Napiš na můj e-mail. *5* -
-
Re: !!!Nabízim zápich!!!
a co šířka
-
-
Danielo NE
Danielo, nerada to říkám, ale PROČ si ničíte život kvůli nějakému slizkému poděsovi??? *9* Vždyť jste úžasná herečka s velkou budoucností! To si po ní necháte tak ošklivě šlapat??? Snad nechcete ukončit všechny ,,kševty" co máte! Takovou nadanou herečku se bude špatně shánět a o vás musejí mít chlapy hodně velký zájem-jen u nás v rodině jich je nejméně pět! Tak kašlete na nějakého žárlivca který vás chce vlastnit a ŽIJTE SI SVŮJ ŽIVOT!! *3* -
-
renata neslyšíci
ahoj Danielo, moc se mi líbí v Ordinaci ta role ti sluší a jsi výborná herečka i sympatická!Možné,neznáš mě?Jsem neslyšící.Je mi 36 let.Vystudovala jsem JAMU, ale už je to dávno.Mě to mrzí, že jsi odešla.Je mi to líto.Prosím tě, piš mi e-mail.Děkuji za odpověď.
Spozdravem Renata Pastrnáková ( Vysoudilová)
-
-
Taková škoda
tak pěkná ženská a ona se nechá ničit psychopatem, který žárlí na její úspěchy. Až ji zničí, tak odejde ničit jinou. -
....
takový rady do do života mno mozna mate pravdu ae každej si zije svuj zivot ne?? jinak moooc kláásná holka tadyto a taky mooc dobra herecka =o) -
krasa
proji moc moc a moc uspechu v dalsich serialech a muzikalech *3* je moc skoda ze jste skoncila v ordinaci koukala jsem se na ni hlavne kvuli vam jste skvela zpevacka herecka a vubec vsechno *14* *14* -
Danča
Mám ji moc ráda!Je krásná, milá, hodná, talentovaná, atd. Kdo řiká že ne jednoduše KECÁ!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* -
Asi chyběla na společenské výchově
Z těchto Vašich diskuzí, se mi dělá mdlo od žaludku. Nechápu, jak takovou namyšlenou krávu, která vidí jenom sama sebe a svého "úžasného" a "inteligentního" manžela ještě obhajujete!!!! *10* *16* Asi jste viděli málo příspěvku v tn jaké má vytříbené chování i s vulgárními slovy a gesty, před lidma když je u ní ten její ... Absolutně se mi zhnusila a nemůžu jí ani vidět! Každopádně jsem ráda, že ji Vykopli z ordinace, teď se dá konečně na to dívat. (Beru: ze začátku byla super.) -
-
Re: Asi chyběla na společenské výchově
alena namišlená kraáva roku 2007 2008 2009 *16* -
Milá Aleno.Ráda bych znala Váš podrobnější názor na můj život.Připadá mi,že mně znáte víc,než se znám já sama.
Doufám,že nezklamete.
Těším se na Váš,jistě upřímný,konstruktivní názor....
přeji Vám hezký večer
Daniela -
-
Re: Re: Asi chyběla na společenské výchově
Danielo,a můj upřímný názor by Vás ani trochu nezajímal? -
Re: Re: Asi chyběla na společenské výchově
Já nevěřim že to je Daniela!!!!!Ta by sem nepřišla!!!!!Tak si na ni nikdo nehrejet jo?Dík *3* -
-
Re: Re: Re: Asi chyběla na společenské výchově
Ale ano,Renátko.Jsem to opravdu já.Vy víte,že ano.Strašně mě zajímalo,jestli paní Alena obstojí i v osobní komunikaci...Zřejmě nemá odvahu.Myslím,že bych jí uměla hodně věcí objasnit...Jinak Vás Renátko i Vás všechny,kteří se snažíte být alespon trochu objektivní,moc zdravím.Daniela Š.
-
-
-
Ve vzduch je cejtit ZÁVIST!!!!! *1* Žejo Aleno??!!
-