-
Já ti dám že se k sobě nehodí !! -_- To mi řekni že i Sophie je lepší ne -,- Táhni *Tommo Princess.*
-
ona nevypadá starší, ale ona JE starší, ale moc Liama nechápu, protože v jednom rozhovoru řekl, že mu příjde divné chodit se sterší holkou :P
-
Danielle je naprosto uzasna. Miluju ji. Je strasne krasna, jen me mrzi ze uz neni s Liamem. Byli dokonaly jako par. Ale i presto jsem si ji strasne moc oblibila. Sice ma Liam jinou a preju mu stesti ale bude mi trvat dlouho nez si na liamovu novou holku zvyknu, ale musim uz jen kvuli Liamovi. Mam Dan strasne moc rada, je to ta nejlepsi a nejhezci tanecnice co jsem videla.
-
Bohužel ne, není :-( taky jsem jim to přála *13*
-
Řekla bych, že se k Liamovi moc nehodí. Vypadá vedle něho starší, ale je úžasná. Z holek z 1D ji mám nejraději. Je boží *14* *4* *14*
-
Je Dan s Liamem?Já doufám že jo! *13*
-
Happy B-day Dan!! :D *3* *4*
-
Nerozešli viděla jsem fotky na fb a taky mam přidanou(sledovanou)Dan na fb a tam asi před týdnem psala I LOVE YOU LIAM *14* *3*
-
She is BEAUTIFUL *14*
-
ty mas jejich ask?
-
Podle mě rozhodně ne! Vždyť to je takovej miloučkej pár :* Nesmí se rozejít! Prej, že ale potvrdila na svym twitteru, že to není pravda ;) *14*
-
To nevím ptala jsem se jich na ask.fm a oba řekli že to byl vtip ale teď je to všude já fakt nevím!Prosím ať to není pravda,spolu tvoří dokonalý pár!Prosím vraťte se k sobě jestli jste se rozešli! *9* *13*
-
Preeej joo ,ale jeste to neni uplne jiste :'(
-
Ach jooo ..myslite ze je pravda ze se s Liamem rozesla? :'(((
-
Je to můj vzor je prostě nej!!!!!!Já to Dan a Liamovi přeju jsou spolu úžasní!!!!Nejhezčí pár co může být!!!! *3* *4* *14*
-
Ty si normální blbka!!!!Jenom ji závidíš že chodí s Liamem!!Přestaň ji urážet je to normální holka jako mi ostatní!Jo možná je tanečnice je slavná,ale to neznamená že ji budeš urážet!!Její nos je hezčí než tvůj možná jsem ho neviděla,ale je hezčí ty ji jenom závidíš že je slavná a že chodí s Liamem!!!!Tak ji nech bejt!!!!Danielle je úžasná je to ta nejlepší tanečnice kterou sem kdy viděla,je to můj vzor tak ji nech napokoji!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Musím stebou souhlasit ..je nejlepší a nejkrásnější..
-
Ona je úžasná a k Liamkovi se strašně hodí.. miluju tenhle pár ;-**
-
Je úplne úžasná ! Milujem ju a je to môj vzor ! :) Chcem byť taká ako ona, je krásna a určite má aj dobré srdce :)
-
Máš úplnu pravdu ;)