Přejít na výpis diskuzí

Danielle Peazer

OSOBNOST 10.6.2012 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekla bych, že se k Liamovi moc nehodí. Vypadá vedle něho starší, ale je úžasná. Z holek z 1D ji mám nejraději. Je boží *14* *4* *14*
    • Já ti dám že se k sobě nehodí !! -_- To mi řekni že i Sophie je lepší ne -,- Táhni *Tommo Princess.*
      • Romca10
        ale "in the end of the night Sophia is the girl who gets the 11-inch" :DDDDDDDD
    • ona nevypadá starší, ale ona JE starší, ale moc Liama nechápu, protože v jednom rozhovoru řekl, že mu příjde divné chodit se sterší holkou :P
  • Je Dan s Liamem?Já doufám že jo! *13*
    • Bohužel ne, není :-( taky jsem jim to přála *13*
  • Zendaya123
    Happy B-day Dan!! :D *3* *4*
  • Barbora.Sokolova
    She is BEAUTIFUL *14*
  • Ach jooo ..myslite ze je pravda ze se s Liamem rozesla? :'(((
    • Barbora.Sokolova
      Nerozešli viděla jsem fotky na fb a taky mam přidanou(sledovanou)Dan na fb a tam asi před týdnem psala I LOVE YOU LIAM *14* *3*
      • Jenže ona fb nemá ;)
    • Podle mě rozhodně ne! Vždyť to je takovej miloučkej pár :* Nesmí se rozejít! Prej, že ale potvrdila na svym twitteru, že to není pravda ;) *14*
    • To nevím ptala jsem se jich na ask.fm a oba řekli že to byl vtip ale teď je to všude já fakt nevím!Prosím ať to není pravda,spolu tvoří dokonalý pár!Prosím vraťte se k sobě jestli jste se rozešli! *9* *13*
      • ty mas jejich ask?
    • Preeej joo ,ale jeste to neni uplne jiste :'(
  • Je to můj vzor je prostě nej!!!!!!Já to Dan a Liamovi přeju jsou spolu úžasní!!!!Nejhezčí pár co může být!!!! *3* *4* *14*
  • Ona je úžasná a k Liamkovi se strašně hodí.. miluju tenhle pár ;-**
  • Je úplne úžasná ! Milujem ju a je to môj vzor ! :) Chcem byť taká ako ona, je krásna a určite má aj dobré srdce :)
  • nevím, jak se může Liamovi líbit, je tak ošklivá a její nos vypadá jako když přes něj dostala a on se jí rozplác.. je fakt hnusná vůbec se mi nelíbí *16* *16*
    • Ty si normální blbka!!!!Jenom ji závidíš že chodí s Liamem!!Přestaň ji urážet je to normální holka jako mi ostatní!Jo možná je tanečnice je slavná,ale to neznamená že ji budeš urážet!!Její nos je hezčí než tvůj možná jsem ho neviděla,ale je hezčí ty ji jenom závidíš že je slavná a že chodí s Liamem!!!!Tak ji nech bejt!!!!Danielle je úžasná je to ta nejlepší tanečnice kterou sem kdy viděla,je to můj vzor tak ji nech napokoji!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Dobře holka :*
    • Zlatíčko drž hubu :* Ona je dokonalá ! Tak nechápem čo riešiš ?! Nehodnotí sa podľa výzoru, ale podľa toho aký človek je a ona je určite úžasná ! :*
    • ano souhlasím s tebou *16* *16* *16*
    • kurňa nechte ji. Co vám udělala? Já ji třeba miluju, je to můj vzor a jakoby neměla nadávek dost! Každýmu se líbí někdo jiný, sakra. Liamovi se může líbit taková jaká je uvnitř ne? Ona je úžasná a je Directioner. Je vzor mnoha holek a je nehorázně krásná! Řekla bych, že ty jen tiše závidíš, že má Liama a že má takový talent a ty určitě nejsi žádná krasavice. *3*
      • Musím stebou souhlasit ..je nejlepší a nejkrásnější..
      • Máš úplnu pravdu ;)
    • přesně ... souhlasim s tebou, ale když ji má Liam rád.... škoda že se s ní dal zase dohromady... :P
  • stylesova
    ona je tak uzasna a hodne se k Liamovy hodí *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit