-
Danny
Nu... Je to fajn herec..Ale jestli smrdí to fakt netuším..! *1* A řekla bych, že nemá smysl se tady hádat kvůli takovým blbostem když to Danny (asi) stejně vůbec číst nebude..A jestli jo, tak ho eda zdravíím *1* -
muck muck
danny strasne te miluju si nadherny mam te strasne moc RADA *14* *1* *3* -
Našla sem dannyho na facebooku je tam jako smokie duhai a má prifilovky na který má planetu země
-
-
A jak vis ze je to dannyho Facebook?
-
-
idiot
je to největší idiot na světě...hrozně smrdí a vůbec neumí hrát!kdyby nebyl,tak by mi bylo líp!!!!!!!!!!!!!!§ *16* *10* *7* *5* *8* -
-
Re: idiot
jo a proč? udělal ti snad něco? "kráska"si asi hodně myslí co?? *16* -
nejlepšííííííí
Ahoooooooooooooj jak se máš někdy napiš na email ADivisek@seznam.cz budu ráda papapapapa *3* *1* *14*
-
-
Já taky Dannyho miluju je tak krásnej má charakter dobře hraje a já ho viděla jenom jako lukáše v horákovích *13* *13* *13* *13* *13* Ale vždycky ho budu milovat a nevzdám dokud se aspon nepozdravíme *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
krávo
kdybys nebyla kráva tak to sem nenapíšeš až ho poznáš tak si otevírej hubu. *8* -
Jo, a...
Jedna kámoška ho zná z herecký školy, prej je super... Mohly by semka ale přibýt fotky... :D -
božííí..
moooc moooc krasnej *14* nj nema z vas nekdo icq na neho? *14* -
huha
je to mašták....:D:D:D:D:D:D -
jjj
joo moc hezounkej kluk toho bych si dal hned,Hodně štěstí!! *3*