-
typek
je to typek!!! *4* se mi libi *14* -
-
Re: typek
je fakt boži a užasně spiva *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Bozskej
Darineek je upa bozi a nadhernej!! *14* *14* *14* -
-
Ahoj
dneska sem se sem zaregistrovala a pridala new fotky DARINKA *14* *14* *14*
-
-
-
-
Darin Zanyar
Darin Zanyar
Ahoj! Je tady to, na co jste čekali!! Největší český web o Darinovi a kdo ho nezná, tak ho pozná. Jestli chceš aby tvá hvězda přijela tam ze severu i k nám tak se k nám přidej.
www.Darinzanyar.blog.cz -
je to kus:D
mě se atky líbí která se vám nejvíce líbí písnička??????? *1* *1* *1* -
ouuuu
Je upee skvělej žeru hoooooo !!!!♥♥♥ *8* -
New photešky
*15* Jó abych nezapomněla, dala sem sem jeho photešky *14* -
hot :P
Darin je absolutně nejvíc SEXY, hlavně ho žeru v písničce "Insanity", tu fakt miluju! *14* *14* *14* je prostě little cute devil boy *14* *14* *5* -
-
Re: hot :P
tvl miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: hot :P
tak to souhlasim je ploste bozi nejvic ho zeru v pisnicce step up posloucham ji porad dokola *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jó
*14* *14* JJ mě take -
stránka
jukněte se na darinzanyar.blog.cz Je tam skoro vše co by vás tak mohlo zajímat. Jsou tam překlady písní, odkazy na jeho všechny písničky a videjka. Tak na co čekáte ?? -
CD??
jak se těšíte na nové Cd ??? Já už se nemůžu dočkat *1* -
-
Re: CD??
Jůů ja se megaa tesim!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: CD??
Já se už nemůžu dočkat na pondělí. Snad tu písničku někde seženu. A pokud ne, tak mě picne *1* *1*
-
-
-
Darin**
Lidiii_on je tak sladkýýý** *14*