-
Jojo seš kořeň Beckhmane
-
fotbal
Ahojky lidičky!!všichni,co máte stejné zájmy jako já=fotbal.a máte rádi Davida Beckhama.a film Blafuj jako Beckham,tak není co řešit a napište... -
Hmmm
...David je ten nejkrásnější chlap co jsem kdy viděla...a to tetovaní :0)) -
Blafuj jako Beckham
David je skvělí, a proto ho asi mam tolik rada.Hraje skvěle fotbal a navic je nádherný a to moc:) -
Beckham je brouček k nakosnuti prostě ho žeru kusan jeden krasnej!!!!!!
-
Jseš fakt kus a máš nádherný oči..... :o)
-
Davide,Davide
Si božskej,já vím že mi asi neodepíšeš ale chci světu říct jak si dobrej nikdo nikdy na tebe mít nebude ti naši fotbalisti sou moc dobří ale na tebe nikdo nema tak Pa -
Miluji tě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
-
I love you david!!!!!!!
-
david beckham idol
David Joseph Robert Beckham je nejelegantnejší,nejsvudnejší,proste nejlepší muž,kterého tadle planeto viděla. -
Krásnej chlap,kterýho zbožňuju!!!!!!
Tenhle nádhernej chlap je prostě dokonalej.Doma mám jeho knížku, spoustu plakátů a obrázků!!!! Užasnej..........miluju ho!!!!!!!!!! -
BECKS A POSH
Jsi super fotbalista i chlap mam vsechny tvoje plakaty.Si nejjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! -
Neni co dodat.Klásnej,šikovnej,sexy
-
hvězda
David je nejlepší ze všech -
David Beckham jev skvělí
Čau lidi chci vám říct,že David je skvělý.Miluju jeho knihy je prostě nádherný a je skvělý,že hraje v Realu Madrid. -
Beckham
Bekham je prostě dobrý hráč fotbalu.Nevím proč třeba někdy dělali skandál , z toho, když nedal jednu hru gol!!!Bylo to úplně trapný!!!Musí se uznat že je fakt dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Beckham, pán fotbalista
na úvod se musím přiznat, že jsem mu zpočátku nefandil, až teď v posledních letech. Musím uznat, že David je momentálně nejlepším hráčem světa v kopané, co se týče techniky a zahrávání standartních situací. V tomto směru je to opravdu král. Borec největšího kalibru. Navíc je to i pohledná osobnost. Škoda jen, že si svou reputaci trochu zkazil tím, jak v poslední době zahazuje penalty. Nevím, proč na ně chodí, když mu nejdou. Měl by je přenechávat jiným. Těm, co jdou. To je vše, co jsem chtěl k němu napsat. -
Dokázal to.......
Já nevím jak vy, ale podle mně David dokázal, že fotbal se hraje za peníze jako každá jiná práce.Protože zadarmo by to nikdo nedělal.A podle mně to není špatná věc!Je určitě štastnej má pěknou manželku, dva roztomilé kluky na cestě třetí, co by si mohl takový člověk jako on ještě přát:-))Vy co tady říkáte, že nic neumí, tak vůbec nemáte pravdu, protože vůbec nevíte co fotbal obnáší. Ale je to můj názor, ale za ním si stojím. Zatím čauky Kamila -
Je nej ;)))
Jooo, David je uplne nej na svete...Uplne nejhezci a nejlepsi, ale i kdyz ho tak miluju, musim uznat, ze uz neumi hrat...Jinak Dady je bozskej a strasne sladkej, jen skoda, ze my ho nikdy mit nebudem ;((( A este k Victorii, je fakt vcelku pekna, ale strasne hubena...Myslim, ze takova Jennifer Aniston by se k nemu hodila vic, i kdyz k Bradovi se taky hodi ;)))) -
i love youuuuuuuu