-
David
David ja nej herec o kterym jsem slisela!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
sexi:-)
ja ho uplne zeru!!!v Angelovi je tak desne sexi!! *14* musim se na nej porad divat!!!fakt nejlepsi herec kteryho znam!!! *4* -
WOW!!!
David je upe nejjjjjjjjjlepšííííííí na světe ze všech nejrači bych ho upe zmačkala protože vypadá jako štěně ! je NNNNNNNNEEEEEEEJJJJJJLLLLLLEEEEPPPP PŠŠŠŠÍÍÍÍÍÍÍ prostě to ani nejde vyjádřit *14* *14* *4* -
-
Re: WOW!!!
vypada sice jako stene ale ja bych ho nebrala *13*
-
-
sexy
__nejwíc sexy chlap tohleto__ *14* __ -
nej
on ten nejvíts sexy borec..nejlepší je jako seeley booth..ow ty jeho ponozky....xDxDxD -
miluju
Proste je to jeden z mych nej hercu ale nejvic o zeru jako Angela a pak v Buffy a pak no o uz jsou mensi role a nebo me tam nezaujal tolik jako v Angelovi ze?!=D,,,proste SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:-D
Podle me na to kolik u je a jak vipada je na tom dost dobre je uplne k sezrani ale vic se mi libi jako Angel a Booth co myslite ?? *14* -
-
Re: :-D
je to proste boréééc!!!
:D ;) :)
-
-
Druhé dítě
David má kromě syna Jadena nyní už i dceru!Ta se narodila 31.8.2009 a jmenuje se Bardot Vita! *14* *3* -
Silent hill
Tenhle kocourek pry hraje v Silent Hill.Ten film jsem uz parkrat videla ale jeho ne.Nechapu to jeho oci nejdou prehlednout -
-
Re: Silent hill
No to protože tam opravdu nehraje
-
-
on?
on?...nejvíts krásnej roztomilej a tak......však to znáte..xD.....ve sběratelech kostíí je upe nejvic sexystickej xD....hodil by se k emily deschanel..upe moc jim to spolu sluší..už se těším na3.a 4.řadu sběratelů....a až se spolu ve 4.rade konecne vyspi..xD....xD -
-
Re: on?
ani ve 4 sérii Bones, Booth a Brennanová spolu neskončí v posteli, něco se chystá v 5 sérii ale ani tomu se nedá věřit. Producenti toho vždycky strašně moc naslibovali, a pak nic.
-