-
davidek je muj milacek od zacatku na kazdy konzert jezdim a mam zpoustu venovani a fotek ze nevim co stim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
E-mail je daviddeyl@centrum.cz je to pro fanoušky :)))
A David je úplný mazlík!Ale jen když vás pozná tak si s ním vždycky užiju srandy :DD -
Setkání s Davidem
Dneska jsem se s ním vyfotila ve Znojmě! Je fakt super a na živo zní skvěle!Je vážně sympatickej a skvěle se s ním povídá. Všem doporučuju!:)) Fotku určitě přidám:) -
Ahoj
Moje drahá FETY *1* -
:)*
Já tě prostě MILUJU :* -
dawe:P
Ťutínek :D :P ;) -
♥
Dneska se se mnou David Deyl vyfotil a mam jeho autogram s věnováním! *14* -
-
Re: ♥hanie
prosím kde jsi se fotila v jakém městě *4* miluji tě davide jsi božíííííííí♥ -
-
v oc olympia teplice
-
-
-
FB
Ahoj prosím tě jestly si byl/a fanouškem Davida Deyla na jeho oficialním facebooku přidáš s prosím sem? http://www.facebook.com/pages/Vratt e-oficialni-stranku-Davida-Deyla/12 3783751024671 jde nám o to že kdyby musel David zakládat nový FB tak aby se o nejsnadněji našly všichni jeho fanoušci ktere tam měl je to pro nás hodně duležite hlavně pro DAVIDA takže jestly víš o dalšich lidech kteři tam byly pošly tento odkaz dál a oni ať to třeba pošlou zase dál a jestly ti už podobná zpráva přišla tak se omlouvám a předem děkuju za pomo:) -
Happy B-Day
Ahoj Davčo.. *4* taky ti přeju všecko nejlepší, hlavně hodně zdraví a aby tě nikdy písničky neomrzely protože den bez tvých písniček totálně nedávám *1* *4* všechno nej *4* -
narozeninky
Davide,všechno nejlepší k tvým narozeninám...hodně zdraví,štěstí,lásky,pohody,ús pěchů *14*