Přejít na výpis diskuzí

David Deyl

OSOBNOST 13.1.2007 
168 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radunkab

Ahoj:-*

Jako newim co tu rikate ze je namyslenej atd kdyz ho vubec neznate...ja ho znam osobne a ani mi nemusite verit...a rozhodne neni namyslenej je to v poho krasnej kluk kterej vi co chce a jeste k tomu umi zpivat proste dokonalost...tak si myslete co chcete je to proste jinak!!!:-) *3* *14* *13*
  • ahoj

ahoj,kazdej mame na Davida jinej nazor....ja ho znam osobne a neprijde mi vubec namyslenej.... *3* kazdej si myslete co chcete...caute vsici
    • Re: ahoj

a odkud ho znáš? :)
  • díky Dejve

Zdravím všechny,musím říct že mi chyběl styl takových písniček.Nejsem sice už náctiletá,ale popravdě při písničce AKORÁT mi běhal mráz po zádech a to se mi už dlouho nestalo.MOC HEZKEJ POCIT!!!!!
  • Něco hledám..

Zdarec lidi! *3* sice tuhle hudbu moc neposlouchám, jeden song se mi zalíbil.. všiml jsem si že v oficiálním klipu "Teď Hned" hrajou ještě nějaký 3 ženy a rád bych věděl kdo to je, protože nikde jinde je nemůžu najít.. odepište někdo na email nebo normálně sem pls.. *4* *3*
    • Re: Něco hledám..

No na YouTube bylo, že to je nějaká dívčí skupina. všechno holky +-17 let. Co se týče jich, jsou skvělé. A on? Nemám slov. Znám podoubnou osůbku, lae oba se k sobě stydíme mít. Škoda...
  • hledám mp3

hey...lidi máte písničku Teť hned stáhnutou??? máte mp3??? gdyžtak mi pošlete na meilik...kuju moc:)
  • ewa147

MP3

Ahojky =)) Všude tu vidim že někdo prosí o náký MP3 ján mám všechny z CD Hlavolam takže kdyby někdo měl zájem určo pošlu =))) Jinak David je úplně úžasnej zpěvák i nádhernej kluk!! *14*
    • Re: MP3

Ahojky. Moc moc prosíííím o poslání písniček z jeho alba na mailík (simeonah@centrum.cz)...Předem stráááášně děkuju!!! *3* *14*

tak s tím,že je nádhernej tak máš pravdu !!! *14*

ahojkY__!mocinkY pjosím_pošleš mi MP3 na mejla_???pls__děkujůů___!!!! *3* *14* *4* *5*

Ahoj, taky bych moc moc moc prosila poslat album na můj mail. Díííky!!!

Ahoj, prosimtě poslala bys mi cd hlavolam na email sidben@seznam.cz. Dík moc!!!!

Ahoj prosim te poslala by si mi to jeho cd na email(mom01@seznam.cz).DIky moc

Ahojky, prosím prosím, pošli mi celé jeho cd na můj e-mail, budu ti moc vděčná. *14*

plskyplsky....pošleš mi to??? stačí mi jen teŤ hed na e-mailek ju? díki moc
  • akorát

ahojky holky prosím vás němáte někdo staženou tu písničku od davida akorát? mě to furt nejde stáhnout *4*
  • Ted hned:)

Ahoj lidičky, marně hledám na netu mp3 Teď hned a pořád se mi nedaří:( nemáte jí někdo???:) nebo kdyby se vám někomu poštěstilo více než mě, poslali byste mi jí na muj mail sara.plecita@seznam.cz .... Děkuju mooooc:)
  • Učitel

Hey tak to je náś učitel na ZŠ Chvaletická 918...Prej Upgrade Mozku xD *1*
    • Re: Učitel

u nás uči taky HV na ZŠ CHLUMEC ted už tam chodi jenom občas a dejva znám od školky protože jsem chodila k jeho mámě do školky a on je uplně super vždycky si tam snáma hrál i když mu bylo už 16 a byla s nim sranda :)
    • charlienen

Re: Učitel

Já ti tak záávidím *1* Jakej je? Je taky tak pěknej, jako na fotkaách? Když tak mi odpověz na můj profil. *14*
    • cassidis

Re: Učitel

Závidím *3*
  • heeeelp

áááhoj lidi..nemáte někdo náhodou písničku od davida deyla-"hry o nás?" jeslti jo..pošlete mi ji prosííím na mejl??mimochodem..kdy mu výjde CD?=)paa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit