-
ahoj milujitě *14* *14* *14* *4*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluji tě
-
David Deyl je boziii... i jeho pisnicky. jsou nadherne!! ja ho proste zboznuji!!! :)) :*
-
Tak toto je jeden z mála osobností, která se může Cenit.... Není namyšlený,je talentovaný a velmi milý...A proto si ho velmi cením jako zpěváka i Jako člověka :)Když sem byla na jeho koncertě přesně před Rokem v Rumburku, neznala sem od něj skoro žádnou písničku, ale moc se mi jeho zpěv líbil,, a nejvíc mě dostalo když se mě ptal na Jméno,, tak mi tam stejně místo Kátě napsal Cate :).... Pak sem na něm byla v Hrádku,, nwm proč ale děsně mě tam nudil :/ Možná to bylo tím že sem byla celej den protivná :D Pak sem se s ním šla vyfotit,, a to byl taky velkej rozsek !!! :D A po týdnu od Hrádku byl v České Lípě :) A já šla na jeho Autogramiádu a jako dycky sem se s ním musela vyfotit :D A nejkrásnější na tom bylo to že si mě z toho hrádku Pamatoval a při fotce mě Krásně obejmul.... Takže na Davida jen tak nezapomenu :)))) *3* *14*
-
v oc olympia teplice
-
davidek je muj milacek od zacatku na kazdy konzert jezdim a mam zpoustu venovani a fotek ze nevim co stim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
TWL ani nevíš jak se správně jmenuje!A tenhle kluk a adept do pomocný školy??Twé vždyt je to andílek a mazlík!Nespletla sis ho s někým??? *1* *1* *1* *1*
-
E-mail je daviddeyl@centrum.cz je to pro fanoušky :)))
A David je úplný mazlík!Ale jen když vás pozná tak si s ním vždycky užiju srandy :DD -
Setkání s Davidem
Dneska jsem se s ním vyfotila ve Znojmě! Je fakt super a na živo zní skvěle!Je vážně sympatickej a skvěle se s ním povídá. Všem doporučuju!:)) Fotku určitě přidám:) -
Re: Re: Re: Davča
nemohl by jsi mi sehnat aspon jeho email?..díky -
Ahoj
Moje drahá FETY *1* -
:)*
Já tě prostě MILUJU :* -
dawe:P
Ťutínek :D :P ;) -
Re: ♥hanie
prosím kde jsi se fotila v jakém městě *4* miluji tě davide jsi božíííííííí♥ -
Re: Re: Přáníčko
boužel dodatečně ale přeci jj *3* *4* -
Re: Přáníčko
Davčo vše nej k narozkám tvé písničky jsou božííí máme tě rádi a jsi dokonalej *14* *14* *1* -
♥
Dneska se se mnou David Deyl vyfotil a mam jeho autogram s věnováním! *14* -
Re: Síma
Hudbu si píše David sám a texty mu píší různí autoři *1* *4* -
FB
Ahoj prosím tě jestly si byl/a fanouškem Davida Deyla na jeho oficialním facebooku přidáš s prosím sem? http://www.facebook.com/pages/Vratt e-oficialni-stranku-Davida-Deyla/12 3783751024671 jde nám o to že kdyby musel David zakládat nový FB tak aby se o nejsnadněji našly všichni jeho fanoušci ktere tam měl je to pro nás hodně duležite hlavně pro DAVIDA takže jestly víš o dalšich lidech kteři tam byly pošly tento odkaz dál a oni ať to třeba pošlou zase dál a jestly ti už podobná zpráva přišla tak se omlouvám a předem děkuju za pomo:) -
Re: foto
jj dej ať se kouknem:D