Přejít na výpis diskuzí

David Deyl

OSOBNOST 13.1.2007 
168 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco hledám..

Zdarec lidi! *3* sice tuhle hudbu moc neposlouchám, jeden song se mi zalíbil.. všiml jsem si že v oficiálním klipu "Teď Hned" hrajou ještě nějaký 3 ženy a rád bych věděl kdo to je, protože nikde jinde je nemůžu najít.. odepište někdo na email nebo normálně sem pls.. *4* *3*
  • Re: MP3

Ahoj, prosimtě poslala bys mi cd hlavolam na email sidben@seznam.cz. Dík moc!!!!

Ahoj prosim te poslala by si mi to jeho cd na email(mom01@seznam.cz).DIky moc

Ahojky, prosím prosím, pošli mi celé jeho cd na můj e-mail, budu ti moc vděčná. *14*
  • charlienen

Re: Učitel

Já ti tak záávidím *1* Jakej je? Je taky tak pěknej, jako na fotkaách? Když tak mi odpověz na můj profil. *14*
  • hledám mp3

hey...lidi máte písničku Teť hned stáhnutou??? máte mp3??? gdyžtak mi pošlete na meilik...kuju moc:)

plskyplsky....pošleš mi to??? stačí mi jen teŤ hed na e-mailek ju? díki moc
  • ewa147

MP3

Ahojky =)) Všude tu vidim že někdo prosí o náký MP3 ján mám všechny z CD Hlavolam takže kdyby někdo měl zájem určo pošlu =))) Jinak David je úplně úžasnej zpěvák i nádhernej kluk!! *14*
  • akorát

ahojky holky prosím vás němáte někdo staženou tu písničku od davida akorát? mě to furt nejde stáhnout *4*
  • kleo96

Re: Re: On

Jo a když se nechceš vytahovat tak proč to taháš na svět že ho znáš? *13* *7*
  • macicekkkk

Re: Re: Re: On

no nejse sama kdo se sním zná osobně já se s ním znám taky osobně a až moc dobře...
  • Re: chcete písničku?

ahoj, můžež mi, prosím, poslat písničku od Davida? Díky
  • cassidis

Re: Učitel

Závidím *3*

Ahoja, prosím prosím pošleš mi jí na mailik:) děkuju moc
  • Ted hned:)

Ahoj lidičky, marně hledám na netu mp3 Teď hned a pořád se mi nedaří:( nemáte jí někdo???:) nebo kdyby se vám někomu poštěstilo více než mě, poslali byste mi jí na muj mail sara.plecita@seznam.cz .... Děkuju mooooc:)

Ahoj, prosím pošli mi písničku na můj mail. Dík
  • Re: Re: mno.........

Tak pána Láďu Koupila alias Deyla znám též a docela dobře si pamatuji, že se v mládí projevoval jako horký adept na zařazení do pomocné školy...mamča na něm musela zapracovat, všechna čest..
  • Učitel

Hey tak to je náś učitel na ZŠ Chvaletická 918...Prej Upgrade Mozku xD *1*
  • heeeelp

áááhoj lidi..nemáte někdo náhodou písničku od davida deyla-"hry o nás?" jeslti jo..pošlete mi ji prosííím na mejl??mimochodem..kdy mu výjde CD?=)paa
  • chcete písničku?

Pokud někdo chcete tuhle písničku napúište mi na meila...pošlu ji.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit