Přejít na výpis diskuzí

David Deyl

OSOBNOST 13.1.2007 
168 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatečně vše nej,teprve ted mi došlo že je stejnej den i měsíc, akorát je vo nákej ten rok starší... *4* *4* *7*
  • dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám *3*
  • Vše nejlepší k narozeninám *2*
  • Kissinko nejmenoval se Ladislav ale Vladimír *4*
  • Davide ty si prostě boží *14* nemohl by si zase někdy přijet do jablonce n.N ? prosím *3* já bych od tebe strašně chtěla podpis a slišet tě na živo zpívat *4* já to tak krásný tě slišet v televizi a v klipet, vidět tě na fotkách . taky bych chtěla zažít ten pocit že sem na té fotce a že mám v deníčku tvů podpis *2* byl by to tak krásný pocit . tak jestli mohu poprosit *4*
  • David učil u nás na základce a jmenoval se Ladislav Koupil a pak se nechal přejmenovat na to kráné David Deyl. Ale ne že by se mi to pravé jméno nelíbilo ale to nové je takové suprovější a Davídkovi sluší.A jeho písničky fakt chytnou každého za srdíčko.
  • ahoj milujitě *14* *14* *14* *4*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluji tě
  • David Deyl je boziii... i jeho pisnicky. jsou nadherne!! ja ho proste zboznuji!!! :)) :*
  • Lady.Mandrage
    Tak toto je jeden z mála osobností, která se může Cenit.... Není namyšlený,je talentovaný a velmi milý...A proto si ho velmi cením jako zpěváka i Jako člověka :)Když sem byla na jeho koncertě přesně před Rokem v Rumburku, neznala sem od něj skoro žádnou písničku, ale moc se mi jeho zpěv líbil,, a nejvíc mě dostalo když se mě ptal na Jméno,, tak mi tam stejně místo Kátě napsal Cate :).... Pak sem na něm byla v Hrádku,, nwm proč ale děsně mě tam nudil :/ Možná to bylo tím že sem byla celej den protivná :D Pak sem se s ním šla vyfotit,, a to byl taky velkej rozsek !!! :D A po týdnu od Hrádku byl v České Lípě :) A já šla na jeho Autogramiádu a jako dycky sem se s ním musela vyfotit :D A nejkrásnější na tom bylo to že si mě z toho hrádku Pamatoval a při fotce mě Krásně obejmul.... Takže na Davida jen tak nezapomenu :)))) *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší