-
David Guetta je dobrej a nejlepsí Dj,tak co si stezujete
-
Guetta je proste d*bil a kret*n nenávidím techno/house music/trance/rave a chci,aby to všichni vedeli
-
David Guetta je nejúžasnější DJ house muziky!!! zbožňuju ho !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nenávidím tu jeho hudbu co imbecil Guetta produkuje a chci aby to všichni vědeli.
-
At jde do pixe celý David Guetta
-
Guetta ad jde do nejhlubšího hajzlu s tou hudbou co produkuje
-
Já miluju house...technicky 4/4 (čtyři doby ve čtyřech taktech)
David Guetta je francouzský DJ, který během svého života objevil house music. Musím napsat, že si s ním umí výborně pohrát. Na mixážním pultu a ve studiích dokáže úžasné zvukové skladby a má skvělý talen. Sama bych snad nevymyslela ani kousek house melodie...čím bych vyplnila ty čtyři takty na čtyři doby ??? Někdy nad tím přemýšlím a nakonec obdivuju Davida...je vlastně úžasné, co dokáže moderní technika...
Dýdžejské povolání je staré snad přes 80 let....už tehdy existovali dýdžejové v rádiích a pouštěli gramofonové desky.Říkalo se jim ,,žokejové disku'' =diskžokej, později dýdžej...
Myslím, že bez dýdžejů by se neobešly filmy nebo taky diskotéky.Kdo jiný stvoří ty hity na evropě 2 než DJs ??
ACH ANO ...JE TO DAVID GUETTA, ten co je nejslavnějším house dýdžejem na světě.
Miluju ho -
vy imbecilove co tu davida guetta pomlouvate zaloste si valastni blok co se bude jmenovat třeba:
my idioti co vsechny pomlouvame a sami jsme deb♣♣♣ve
klub *12*
atd.
*1* a mate to -
Guetta at tahne do pixe i s tou "hudbou" co produkuje. Do Pixe so sraxkami!
-
Guetta je čistej idi*t a imbecil,hudební sajrajt ta jeho hudba se nedá poslouchat,nenávidím tu jeho hudbu,chci aby to všichni vědeli.
-
Všechno nejlepší k narozkám *4* ♫
-
David Guetta je Dj,spevák který stojí za houby a imbecil.
-
A zpěvák jo ?? vau, asi jsem vystoupila do jiného sektoru *7* *7*
-
Já bych ho brala za muže prostě *14* *14* *14*
-
Nekritizuj prosím, je to naše věc, co posloucháme!!!!Pokud posloucháš metal, rock a tenhle styl-prosím!!! já třeba nenávidím metal !!!!! To se nedá prožívat !!! prožívám house ! je to moderní taneční muzika, pocházející z afroameriky.
Radši drž hubu a poslouchej si svý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nic moc spevák o nicom David Guetta.
-
Guetta je de**l a imbecil. Jak muzete poslouchat techno/house music/ trance/rave. Jak se muzete uye ba vat za rytmu tych zasranych pocitacovych zvuku? Si pustte Aerosmith, to je hudba. Nenavidim techno/house music/Trance, rave a chci, aby to vsichni vedeli! *16* *16* *16*
-
Na ty fotce bych ho nepoznala-starýho kozla :DD Jinak má talent :D
-
přesně , je apsolutně boží !!!!
-
mate pravdu lidi je na svuj vek hezkej ,ma užasný songy proste on je ten nejlepšíííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*