-
Lols
David je nádhernej ! Ale David se Selenou nikdy v životě nechodil,řekl to v rozhovoru se Selenou oni dva jsou jenom nejlepší kamarádi.On chodil s Lucy Hale a Selena s Nickem J.
A Demi s Nickem Jonasem chodila při natáčení Camp Rock2 -
Plakát
Ahoj, nabízím zahraniční plakát tohoto herce, můžu vám poslat fotku. :) jestli máte zájem, stačí napsat. *3* -
-
Re: Plakát
A nemáš nějaké zahraniční se Selenou Gomez? *3*
-
-
david
sice neni muj vyvoleny jinak je hezky *3* -
Happy B-Day
všeeeeeeeeeeechno NEJ Davídku *14* *3* *14* *14* -
přitelkyně
ahojky lidičky asi vas trošku sklamu ale dave a selena spolu nechodi on už ma skoro tři roky přitelkyni a ona teď chodí s nickem jonasem ale to už asi víte -
-
Re: přitelkyně
kdo by to nevěděl... -
-
Re: Re: přitelkyně
děláš si srandu? Nick a Demi? kde jsi to vyhrabala? Oni spolu v životě nechodili...v tu dobu chodil Nick se Selenou! -.- a Selena s Davidem chodila...objevily se fotky kde se drží za ruku a pak kde se líbají...chodili spolu v roce 2009 a pak září-listopad 2010 a zůstali spolu nejlepšími kamarády..
-
-
-
všechno nej
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÝM NAROZKÁM!! *3* -
:-)
všecičko nejlepší:-) -
narozeniny
všechno nej . twl to není možný žemuje 21 vypadá mladší
*7* *1* -
David
On je tak kwásnej *14* *14* Škoda že mu je už 20....ááááá *14* *14* *14* *14* No,jsem prostě na starší kluky *14* *14* -
-
Re: David
JE_=P..,moooc:P *14*
-
-
david a selena
david je krasnej,moc,moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* , a myslim ze se selenou jim to slusi, ale fagt nwm jak to mezi nima je *3* -
-
Re: david a selena
jo sluší moc twe já mít tkovýho kluka jej je tak sexi já bych snim nemohla ani spát páč..to by se nedalo jakje nádhernej krasaveček můj *14*
-