-
Orlík
Orlík co proti nim mas?a ze byl skinhead je jedine v poradku...teda u me...a uz vubec bych onem nerikal ze je zmrd.. *13* -
prerovacek20@email.cz
Teď jsem si stáhl z DC++ amatérské video - Koncert z Bzence z r.91! A mazec! Pan Matásek! Sympaťák, ještě větší než v básnikách!! vřele všem doporučuji:)!!! *5* -
David Matasek
cus davide *9* -
jako skinheads mu to seklo těžký boty holá hlava škoda že orlík skončil *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Mila Helgo, nechapu, proc neco takovyho pises.Samozrejme je to vytahovani, jinak bys to sem nepsala. Je mi ztebe na nic.
-
Pan Matásek je fakt skvělý
Dobrý večer, chtěla bych tímto prostřednictvím pozdravit pana Matáska a sdělit mu, že ho mám moc ráda, je velice sympatický a přeji mu, aby se mu dařilo a abychom ho co nejčastěji mohli potkávat jak na televizní obrazovce, tak na divadelních prknech a třeba i v rozhlase. A jestli toto náhodou bude někdy pan Matásek číst, moc ho prosím, jestli by mi mohl napsat na uvedený mail aspoň pár řádečků, moc děkuji. Já bych se s ním moc ráda seznámila. -
matasek ma na rameni orla s hadem a na yadech pterodaktzla
-
David Matasek, je uzasny muzsky. Vyborny je v poslednich Basnikach, v divadle i v Orliku... sladkej.
-
.....obrovskyho orla....jsem chtela napsat...e
-
Ja jsem se o Davida taky drive nezajimala, zaujal me az nedavdo. Taky jsem byla na par predstaveni v divadle a je fakt vybornej. Kdo to jeste nevi, tak na zadech ma vytetovanyho obrovskyho a je to fakt sexy.....E