Přejít na výpis diskuzí

David Rath

OSOBNOST 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • David Rath měl v projevu pravdu ! Bradáčovou chtěli povýšit ! Ústecká žalobkyně Lenka Bradáčová měla být povýšena a nahradit Vlastimila Rampulu na Vrchním státním zastupitelství v Praze. Odjela ale na dovolenou a ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil ji nestihl jmenovat. Premiér ho odvolal.
  • Nejlepší bylo co řekl Tejc : "Já myslím že ani Breivik nemá takové zacházení jako D.Rath..Ptám se,ty zbraně,znamená to že když někdo z nás pozdraví D.Ratha nebo kolem něj projde,bude zastřelen ? viz: http://www.youtube.com/watch?v=Zc9Tz17GT9s od 18:33

A i pan Huml to v tomto výše uvedeném videu řekl jasně :To že byl Huml obviněn bylo všude ! Ale to že byl zproštěn viny bylo jen na aktualně a tyden.cz ! Nikoho to už nezajímalo,tak jako to že byl obviněn !! ..Teď už chybí jen aby kolega Rath,ač zdráv,spáchal ve vazbě sebevraždu ! I když je v plné psychické kondici,jak ste mohli vidět.Taky ste zaregistrovali jak nás na to ve sdělovacích prostředcích připravovali v rozhovorech s psychology ? Když je stát.moc schopna překračovat pravidla hry v ústavě,je jen krůček k likvidaci fatální !!
  • Je mi líto pana Rátha. Je to slušný člověk a je na něj navlečená aféra, jak z nějakého béčkového filmu se Silvestrem Stalonem.
  • Sleduji momentálně vystoupení Davida Rátha a nemohu si pomoci..
    hnád ho bičem zpět do Litoměric a to pěšky!!
    Nejsem zastánce policejních způsobů, ale věřím víc policejní práci než prolhaným slovům člověka, který už dávno v politice neměl být.
  • David Rath jako chlap opravdu nevypadá špatně, má určité charisma,ale to bohužel není všechno. I kdyby měl doma pod podlahou schovanou třeba další miliardu, neopřela bych si o něj ani kolo. Radši chudýho s čistým svědomím,než pracháče,který se nebojí krást ani veřejně.
  • Tak trochu jinak....v minulosti bylo Davidovi Rathovi vyčítáno jak rád se fotí vždy a všude..ať už na dovolené,nebo u přestřihávání nejrůznějších pásek..Před více než týdnem to bylo poprvé co se fotit nechtěl..druhý den se ještě smál..další den se tvářil už úplně zničeně..a o pár dní později na zasedání im.výboru přišel a už vypadal dost jinak..V jedné košili už byl asi déle než týden a jeho vlasy nebyly dokonale upravené..ale bylo to lidské a jestli to nehrál (a já myslím že po tom pekle by to těžko mohl hrát) daleko lepší než nějaké předchozí falešné pozy..tohle bylo opravdové..Jeho projevy..ty myslel vážně ale musel je i hrát..nebyl to zcela on..Každý politik samozřejmě něco hraje..ale Rath možná hrál až moc..Rath se stylizoval do určité role..vzhledem i chováním..jen pár lidí ví jaký je ve skutečnosti a ostatní ho nemají právo soudit..
  • Přiznám se,že mi je doktor Rath moc sympatický,ale můj muž ho nenávidí a sám neví proč.A všimla jsem si na diskuzi,že všichni muži ho nenávidí.Nemají to co on.Eleganci,vzdělání,inteligenci,lehkou ironii,vznešenost až noblesu a taky prachy.Všimněte si,jak byl nenáviděn i svými spolupracovníky.Radek John se přímo tetelil,jak ho mohl pomlouvat.Taky proto,že dr.Rathovi nesahá ani po paty a z jeho chování a osobnosti nemá nic.
  • Policie nepravdivě nařkla Davida Ratha už v roce 2006.http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/2964/policie-utoci-na-ministra-ratha.html
  • ‎"Trošku" inteligentnější diskuse než je tady řekněme..http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Je-David-Rath-vinen-232605/diskuse/ *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=EbdKJTIMFzo&feature=relmfu
    *1*
  • Rathe zavřít tě nadoživotí!!!! To jsi asi nečekal,že to všechno praskne viď??? Dobře ti tak zloději!!! V televizi jsi měl plnou hubu keců o poctivosti, bezúhonnosti a kdoví co ještě a najednou BUM, spadla klec. *5* Tak si myslím, že tohle je jenom začátek. Ona ta spravedlnost na světě přece jenom existuje. *3* Kdopak je další na řadě?
  • Nezapomeňte že ve víně je pravda !!! *1*
  • Ano zcela urcite je to usite... To clovek nepozna, ze v krabici neni vino, ale..
    A to měl snad pravdu říct : "Půjčil mi ty prachy strýc " ???! *2*
  • Dobrou noc Davídku *1*
  • táááák to bysmě měli....Rath už je vyřízenej, jen tak hezky dál, však ono se ještě hezkých pár miliard najde u našich politiků pod jejich polštářem.
  • Pán z hradu
    Hana dnes 17:23 213.192.60.* reagovat
    Pán z hradu má radost a chválí policii. Jen jsem zvědavá, jak bude chválit až dojde na ty větší tuneláře a že jich v ODS A JINÝCH STRANÁCH JE.Mluví o ostudě , ale na sebe zapomíná.
    0 5
    malé ryby jsou požírány žraloky
    abc dnes 17:26 147.231.17.* reagovat
    jsme svědky toho, že zkorumpovaný systém se chová jako Saturn: požírá své děti a slabší jedince. zkorumpovaní gauneři, co tahají za nitky, včetně pána z Hradu, tleskají zkorumpované policii, že zatkla zkorumpovaného troubu. těch pár desítek miliomů předhodí občanům jako flák masa, aby si nikdo nevšiml ztracených miliard.
  • RATH VS KLAUS 1995
    http://www.youtube.com/watch?v=1f1TFWS3aas&feature=related
    Povedené aktualní retro ! Jsem a vždy budu na straně lidu a občanů - v tomhle případě na straně pana doktora; pochybuji, že by mne pan Klaus odoperoval úspěšně s jeho radikální a bezcitnou myslí.. *1*
  • Hlavní je aby se člověk mohl sám podívat do zrcadla,potom je jedno co si myslí ostatní..
  • Poslední záchvěv téhle vlády,jak oblbnout zbytek národa kteří ji věří,pokuď neuvidím za katrem kastelána hradu,nevěřím tomu,že se tady bude něco dít ve prospěch lidu. *6* *7*
  • Ráth je fakt jednička,mě se taky líbí již proto,že si umí našetřit 14 milionů za tak krátkou dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit