Přejít na výpis diskuzí

David Rath

OSOBNOST 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavní je aby se člověk mohl sám podívat do zrcadla,potom je jedno co si myslí ostatní..
  • Klíčovým slovem Rathova života by měl být "kotrmelec". Co názorových kotrmelců se dopustil nejdříve jako funkcionář Lékařské komory, pak člen ODS, pak ČSSD... Zkrátka kde cítil nějaký prospěch, přeprogramoval se a jel dál... Morální kotrmelce jsou asi ještě známější, jeho soukromý život byl plný skandálů již dlouhou dobu a ten pracovní se vybarvil nyní... Nevím, ale pravost nahrávek o uplácení se snad určit dá a pak není o čem... Člověk ve veřejném životě může být prožraný, ale nesmí u toho tolik mlaskat...
  • asi prvním fanouškem Davida Ratha! Sice se mi moc nezdá, ale já prostě chci bejt první, tak co. Ale třeba se někdo další ke mně přidá a budeme slavná dvojka nebo trojka! Takže fanklub by byl! Ale kdyby měl David i nějaké fanoušky, tak se klidně přidejte. Nejsem jeho fanoušek, ale ani nepřítel!
    • máš smůlu,budeš pouze dvojka čau
  • Pán z hradu
    Hana dnes 17:23 213.192.60.* reagovat
    Pán z hradu má radost a chválí policii. Jen jsem zvědavá, jak bude chválit až dojde na ty větší tuneláře a že jich v ODS A JINÝCH STRANÁCH JE.Mluví o ostudě , ale na sebe zapomíná.
    0 5
    malé ryby jsou požírány žraloky
    abc dnes 17:26 147.231.17.* reagovat
    jsme svědky toho, že zkorumpovaný systém se chová jako Saturn: požírá své děti a slabší jedince. zkorumpovaní gauneři, co tahají za nitky, včetně pána z Hradu, tleskají zkorumpované policii, že zatkla zkorumpovaného troubu. těch pár desítek miliomů předhodí občanům jako flák masa, aby si nikdo nevšiml ztracených miliard.
  • To je blbost

zmrd jeden
  • Člověk který neumí nést odpovědnost za chyby a důstojně přijmout trest je obyčejný zbabělec a posera, ve středověku by vás ani pes nepochcal, nejste jediný zloděj tady v Čechách, ale tak nějak většina si v klídku odbručí co má, a není hysterická jako vy.Už se těším až muklové v base s vámi budou mejt hajzlíky. Na celu bych doporučil 150 kg retardovaného vraha, který má rád chlapečky aby jste si dovču užil a odnesl si pěkné vzpomínky. Škoda že nefungují uranové doly. Lidi jako vy bych tam posílal už jen za zbabělost a řídkost.
  • Pane Ráth držím vám palec aj u nohou aby to dopadlo dobře jelikož to co na vás provedli byla výložená pomsta ze strany ODS a její vůdči osobnosti ktrrá okamžitě souhlasila s výdaním a vyzradte vše co víte a rozdmýchejte řádnou řvavu aby se to rozjelo ve velkém a nezustal jste v tom sám protože národ ví že čistý t té vládě není téměř nikdo a maji za nechtama i ti co byli dříve u žlabu viz p. Kalousek,p Vondra,pí Parkanová a mnoho dalších kteří sou za vodou z našich popkatku co uvalili na chudý lid a nakonec sou to naši zaměstnanci tak atˇ sou odpovědni za to kam jsme se dostali a kam se propadame co budou naše děti a vnuci nás proklínat co sme s naši zemičkou necvhali udělat.
    • Svatá prostoto... Nebo sprostoto? Copak vám není známo, kdo naší zemi zadlužil nejvíc? Výchovné by pro vás bylo to, kdybyste se pokusil zpracovat údaje Českého statistického úřadu a konfrontoval fakta se zlobou na omezení sociálních populistických rozhazovačných a zoufale prázdných gest levice! Pusťte se do práce sám se sebou, ukažte, co ve vás je, čím jste pro společnost cenný, něco podnikněte a budete se mít lépe. nespoléhejte se na to, že vás bude stát podporovat a vy budete podporu přijímat se založenýma rukama v klíně!
  • Davide,ty jsi kecka.Vždycky jsi byl velký moralista a poutový řečník a to mi je vždy podezřelé.Holt za blbost se platí.Stydět by jsi se měl.Tvé legální příjmy byly více než nadstandartní o kterých si běžný člověk může nechat jen zdát a váš tříčlenný spolek ještě u zlodějiny musí mlaskat.Ty jsi živý příklad že vzdělání ještě nezaručuje chytrost.7 milionů ztopím do hodiny a už je nikdo nikdy nenajde ale sebejistota holt dělá své.U mně jsi ubožák se svými stupidními výmluvami.Klidně v té base shnij.
  • táááák to bysmě měli....Rath už je vyřízenej, jen tak hezky dál, však ono se ještě hezkých pár miliard najde u našich politiků pod jejich polštářem.
  • Byl to zloděj, ale uvědomte si, že to bylo na něj připravené, a že jiní politici si nakradou 100* tolik, a to nikdy nepraskne, protože mají policejní krytí, a navíc udělal toho za své vlády pro naši zemi mnohem víc, než ti kteří se snaží naši zemi potopit, a to mu hladový politici nemohli odpustit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit