Přejít na výpis diskuzí

David Rath

OSOBNOST 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ráth neumí ani počítat do 7 a ukradl 7 miliónů.Vsadím se že se na záchodě se utíral 100korunou.
  • Klíčovým slovem Rathova života by měl být "kotrmelec". Co názorových kotrmelců se dopustil nejdříve jako funkcionář Lékařské komory, pak člen ODS, pak ČSSD... Zkrátka kde cítil nějaký prospěch, přeprogramoval se a jel dál... Morální kotrmelce jsou asi ještě známější, jeho soukromý život byl plný skandálů již dlouhou dobu a ten pracovní se vybarvil nyní... Nevím, ale pravost nahrávek o uplácení se snad určit dá a pak není o čem... Člověk ve veřejném životě může být prožraný, ale nesmí u toho tolik mlaskat...
  • David Rath měl v projevu pravdu ! Bradáčovou chtěli povýšit ! Ústecká žalobkyně Lenka Bradáčová měla být povýšena a nahradit Vlastimila Rampulu na Vrchním státním zastupitelství v Praze. Odjela ale na dovolenou a ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil ji nestihl jmenovat. Premiér ho odvolal.
  • Nejlepší bylo co řekl Tejc : "Já myslím že ani Breivik nemá takové zacházení jako D.Rath..Ptám se,ty zbraně,znamená to že když někdo z nás pozdraví D.Ratha nebo kolem něj projde,bude zastřelen ? viz: http://www.youtube.com/watch?v=Zc9Tz17GT9s od 18:33

A i pan Huml to v tomto výše uvedeném videu řekl jasně :To že byl Huml obviněn bylo všude ! Ale to že byl zproštěn viny bylo jen na aktualně a tyden.cz ! Nikoho to už nezajímalo,tak jako to že byl obviněn !! ..Teď už chybí jen aby kolega Rath,ač zdráv,spáchal ve vazbě sebevraždu ! I když je v plné psychické kondici,jak ste mohli vidět.Taky ste zaregistrovali jak nás na to ve sdělovacích prostředcích připravovali v rozhovorech s psychology ? Když je stát.moc schopna překračovat pravidla hry v ústavě,je jen krůček k likvidaci fatální !!
  • Je mi líto pana Rátha. Je to slušný člověk a je na něj navlečená aféra, jak z nějakého béčkového filmu se Silvestrem Stalonem.
    • rath je další smrkáč který okradal stát..no jasně ty prachy mizeji samy co??
  • Sleduji momentálně vystoupení Davida Rátha a nemohu si pomoci..
    hnád ho bičem zpět do Litoměric a to pěšky!!
    Nejsem zastánce policejních způsobů, ale věřím víc policejní práci než prolhaným slovům člověka, který už dávno v politice neměl být.
  • David Rath jako chlap opravdu nevypadá špatně, má určité charisma,ale to bohužel není všechno. I kdyby měl doma pod podlahou schovanou třeba další miliardu, neopřela bych si o něj ani kolo. Radši chudýho s čistým svědomím,než pracháče,který se nebojí krást ani veřejně.
  • Tak trochu jinak....v minulosti bylo Davidovi Rathovi vyčítáno jak rád se fotí vždy a všude..ať už na dovolené,nebo u přestřihávání nejrůznějších pásek..Před více než týdnem to bylo poprvé co se fotit nechtěl..druhý den se ještě smál..další den se tvářil už úplně zničeně..a o pár dní později na zasedání im.výboru přišel a už vypadal dost jinak..V jedné košili už byl asi déle než týden a jeho vlasy nebyly dokonale upravené..ale bylo to lidské a jestli to nehrál (a já myslím že po tom pekle by to těžko mohl hrát) daleko lepší než nějaké předchozí falešné pozy..tohle bylo opravdové..Jeho projevy..ty myslel vážně ale musel je i hrát..nebyl to zcela on..Každý politik samozřejmě něco hraje..ale Rath možná hrál až moc..Rath se stylizoval do určité role..vzhledem i chováním..jen pár lidí ví jaký je ve skutečnosti a ostatní ho nemají právo soudit..
  • Přiznám se,že mi je doktor Rath moc sympatický,ale můj muž ho nenávidí a sám neví proč.A všimla jsem si na diskuzi,že všichni muži ho nenávidí.Nemají to co on.Eleganci,vzdělání,inteligenci,lehkou ironii,vznešenost až noblesu a taky prachy.Všimněte si,jak byl nenáviděn i svými spolupracovníky.Radek John se přímo tetelil,jak ho mohl pomlouvat.Taky proto,že dr.Rathovi nesahá ani po paty a z jeho chování a osobnosti nemá nic.
  • Policie nepravdivě nařkla Davida Ratha už v roce 2006.http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/2964/policie-utoci-na-ministra-ratha.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit