-
Re: njn
Ja tiž slávim 2.novembra 66 -
njn
on ma narozky jak ja 2.11 njn to oslavim s nim -
DAVID SCHWIMMER
David a Jennifer sú perfektný pár najlepší aký som kedy videl, moc im to spolu pasuje v Priaťeloch.Bol by som rád,keby chodili spolu aj v skutočnosťi. *4* *3* *3* -
DAVID SCHWIMMER
David je super v Priaťeloch ako Ross s Jennifer Aniston-Rachel sa k sebe hodia v poslednej časti sú úžasný ked sa dali dokopy mám rád Jennifer aj Davida. *4* *3* -
Blahopřání
Hodne stesti, Davide:) -
DAVID SCHWIMMER
VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINAM V SERIALY PRIATELIA JE PERFEKTNY. *4* -
narozeniny
Všechno nejlepší Davidovi! *4* -
David Schwimmer
Ani mňe vôbec nevadí,že David kradol aj ja ho mám aj tak tiež rád.V Seriály Priatelia ako Ross je najlepší velmi sa mi tu páči aj s Rachel Jennifer Aniston tvoria tu spolu skvelú dvojicu pasujú k sebe a myslím,že by im to určiťe išlo aj v skutočnosťi ako páru. *4* *3* *3* *5* -
Zloděj David
Není prý úplně bez poskvrny.Zdá se,že v minulosti kradl.Mám ho rád i tak.Loupil asi barvy z kopírek. -
Lenca29
me se hodne libi *14* *14* -
DAVID SCHWIMMER
Je to sympaták v seriály Priatelia je najlepší ako Ross s Jennifer Aniston ako Rachel k sebe vážne pasovali,páčil sa mi posledný diel,ked sa spolu dali dokopy. *4* -
Re: David
n to teda newipada rozhodne je urcite hezci nez ty *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Možná
Datum narození Davida je opravdu 12.Listopadu 1966 a ne druhého jak je zde chybně uvedeno.A nebo že by se pletli všichni včetně porodníků v Astorii,amerických úředníků,rodičů,příbuzných a podobně?Autor by si měl ověřit údaje. -
Re: Možná
A proč myslíš?Já myslím,že ono datum je správně. -
6 dní a 7 nocí
Tak toto je další z komedií,kde David účinkoval.Je poměrně povedená,i když je starší. -
David v komedii
Viděli jste taky komedii Nula od nuly pojde? -
Přátelé
David je dobrý herec,je to můj oblíbenec(ze seriálu Přátelé určitě).Z jiných filmů ho asi neznám,ale prý je to vysokoškolák.Jako Ross byl fakt dobrý.Už aby zase tento seriál dávali. -
Možná
Mám takový pocit, že se narodil až 12.11.... *4* -
David
heh,na té fotce vypadá jako upír ..... *1*