-
davidek
lidičky taky ste fandily?????:D -
davidkek
ahojky -
Davide Shrek byl proti tobě krasavec,jsi pěkný ichtillllll
-
Davida vypadáš jak golem a jsi desne nesympaticky a jsi hnusny ze neco slibis a nesplnis, je ti to videt z oci a bylo od zacatku jasne ze jsi podrazak, jak jsi mohl zmanipulovat Niovu aby te nechlal vyhrat???????
-
KUA TJ TYPEEQ jaQo PPRASE!!!!!!!!!!!!faQT borec!!
-
1. FITNESS PRO MOTORKÁŘE - NABÍDKA
POSÍLÁM NABÍDKU PRO DAVIDA NA MOŽNOST KOUPI NOVÉHO FITNESS CENTRA. FITNESS TYRAN, SPOJENÍ www.tyran.cz, nebo tel: 602330505,602330508.pan Vrána -
David
David Je bezva!!!!!!!!!!!! Takového kluka Bych chtěla mít a výhru mu z celého srdce přeju! -
Ne že bych mu výhru nepřála,to jo,lepší než kdyby to vyhrál třeba Filip nebo ten blbeček Milan ale podle toho co o sobě napsal tak soudím že jeho IQ je na úrovni gorily-jinak nic proti němu ale je škoda že nevyhrála Eva...
-
david je dobrej, je s ním sranda - nesnáším řeči, který tvrděj že mu to moc nepálí!-koukněte se na sebe a pak něco říkejte!
-
Co si myslím já !
Já si myslím, že až bude mít svou ženu, tak ji bude "nosit na rukách" tj. že na ni bude velice hodný, ale bude ji chránit a hlídat si ji, aby se jí něco nestalo.Ale až bude mít své děti, tak na ně bude podle mě hodný, ale přísný ! Takové lidi mám moc ráda.Kdybych byla starší, hned bych si jej chtěla vzít !Velice se mi líbí svou postavou, ale hlavně povahou ! Kdyby to šlo, tak bych mu tohle řekla. Jenže to nejde a platit za to přes telefon nechci. Škoda ! :-)