-
adresa
Nevíte kde bych našla adresu??????? nebo emailna DAvida *7* *7* *7* *14* -
Láw you
*14* *14* *14* *14* *14* moc klásnej herec upa ho žeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* kdo by chtěl pokecat o harrym bo tak tak mě zkontaktujte na mejla kuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Důležitá poznámka
Mylím, že je na čase poznamenat, že krom toho, že je to naprosto úchvatný mužský, je taky skvělým hercem, režíruje, píše divadelní hry a četla jsem taky pár jeho básniček. V televizi se letos můžeme těšit na "Sedm let v Tibetu" a na "Short and Curlies" (tam mu bylo teprve dvacet). Za roli v "Základním instinktu2" se David fanouškům omlouval, někdy prý člověk musí vzít, to co je. Ještě jsem to neviděla, tak nevím.
A v červenci nashle v kině! -
-
Ufffffffffffffff
Super vlkodlak! *14* Nechala bych se od něj kousat ve dne v noci.A to i při úplnˇku. *3* *14* *14* *14*
-
-
davídek
Je nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* ale david Tennant je taky nádhernej. No ty Davidové *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: davídek
To máš pravdu že je David Tennant nej... nechceš si pisat ?? můj mejlík je nahoře...
-
-
David vede !
Dyť ten chlap je úplně ošklivej!!! Tak mně proboha řekněte proč jsem z něho úplně hotová !!! -
-
Re: David vede !
*1* Tak to ti nepovím, ale jsem na tom stejně.. jako chlap se mi moc nelíbí (i když totálně ošklivý není), ale stejně toho jeho Lupina žrádlím. *1* -
-
Re: Re: David vede !
Když mi domů holky přinesly Pottera trojku, strašně mě zajímalo, kdo Lupina hraje, a vyloženě jsem se zděsila. Měla jsem o něm svoji představu, poněkud odlišnou... No, za pár dní už jsem vysedávala před obrazovkou jenom kvůli těm pár minutám s DT, a teď už hledám kdejakou zmínku na internetu a hledám filmy, kde hraje. Jsem totálně zblblá... *14*
-
-
-
ach
Je tak krásný!!!!!!!!!!!!!! Však *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Však já ho jednou dostanu!!! *15* -
: DDDD
Je to veľmi pekný vlkolak. JE to krásavec!!!! Je super. Malo by byt zakazanéw byt tak pekný... I LOVE YOU!!!! *14* *14* -
-
Re: : DDDD
Mám za to, že někteří lidé by měli žádat o zvláštní povolení, jestli smějí nosit svůj obličej na veřejnost, abyse tak zamezilo psychickým újmám obyvatelstva... *14*
-
-
DAVID SI JEDNOTKA : J
Je to ten najlepší herec na svete!!!! *14* Je veľmi pekný a milý!!!!DOTOHO DAVID!!! *14* *14* -
takovýho chlapa mít za manžela§ *1*
-
ja ho žeru!!! je to nekrasnejsi chlap na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*