-
😍
-
Takovej italskej Vašek...
-
poptavka
muzete mi nekdo dat kontakt na davida chtel bych aby vysoupil na me diskotece dekuji -
Re: Re: Re: Hronov
Nemuzu se dockat az se s Davidem potkas osobne....myslim ze ty spagety budes mit brzo narvany v hube ty..jsi UBOZAK,ale na kazdou svini se vari voda,na to nezapomen! -
Re: Davide Mattioli je smraďoch
Jsi zavistivej ubozak..k tomu neni co dodat.Jak se rika: podle sebe soudim tebe,co?..jdi se radsi zahrabat! -
Re: Re: Hronov
ciao IDIOTA...nemusis se bat ze brzo se zname osobne -
Re: fano 2009
ciao Pepa..jsem na facebook..napis mi tam.dika -
fano 2009
Ahojky Davide můžeš se ozvat zavolej nebo napiš E-mail PEPE čao -
Dekuji moc
Ciao..dekuji moc vsem,ale piste radeji na muj facebook,protoze tady moc casto nejsem.Bella giornata *3* -
Prostějov
Ciao Davide budeš mít někdy vystoupení v Prostějově?Jsi super. díky. *4* -
Re: Re: super
Ahoj promiň, ldouho jsem tu nebyla....jo uvidím co se dá dělat.. *3* -
Re: super
Ahoj Lori,chtěl jsem Tě požádat o pomoc kontaktovat Davideho...jsme dávní kamarádi a já jsem na něj ztratil kontakt když jsem byl jako policista v misi...mohlaby jsi ho kontaktovat,pokud máš na něj číslo a at se mi ozve na comflate@seznam.cz...Moc děkuji...Michal z Olomouce...On určitě bude vědět... -
Olomouc
Ajoj Davide...byl jsem už zase na misi a tam jsem na Tebe ztratil kontak protože jsem ztratil telefon v Kosovu...Tak jestli to budeš číst tak se mi prosím ozvi...rád Tě zase uvidím a usliším...Michal z Olomouce -
super
jo jo....Ital se v sexu fakt nezapře *3* jen se to nesmí přehánět *1* -
Vzkaz
Ahoj Davčo, chtěla bych Ti popřát do budoucna hodně profesních úspěchů a pak bych tě chtěla pochválit za krásný sex, Itala nezapřeš. *14* *3* *3* Ozvi se mi na mob. číslo, který jsem Ti dala, budu se těšit. *14* Pa *4* -
Stránky - zkouška
http://davide-mattioli.webnode.cz/ -
Cia Davide, chtěla bych se zeptat od kolika je tvoje vystoupení 2.. v Liberci na Mistrovství svět? Nemůžu nikde najít přesnej čas. Ahoj a moc dík za odpoveď -
Re: sraz
a bude mit ted nekdy koncert v duchcove treba v lednu nekdy.odepi na toto cekam. *8* -
Davide
Ahoj lidi,o čem se to tady bavíte??Já to vůbec nechápu!!! -
srázek
A Odkud jste holky?? jak je pro vás Praha daleko??? Já jen že já to mám přes pulku republiky, tak aby sme tam nekonec nebyli s Davidem sami *13* prosím ozvěte se - kdyžtak moje icq je 385 467 662 tak s eklidně ozvite *3* tak čau čau