-
Bezva!
Je naprosto úžasná! Moc jí obdivuju. Působí na mě jako velká osobnost. Seriál ST:FBEYE miluju! Myslím, že na ta role jí moc slušela... *14* -
Deanne Bray
O Deanne Bray se nedá hovořit jinak jen jako o skvělé herečce s obrovským nadáním. Její herecký výkon vyvolávají v dvákovi uklidňující a dokonce léčivé pocity. Ve svých rolích je přesvědčivá a skutečná. Je to i velmi krásná žena. S Yannickem Bissonem vytvořili skvělý pár. Je proto škoda, že v tisku a televizi má tak malou publicitu. *4* *4* *4* -
Deanne Bray
neví někdo, jak se jmenuje ten herec, co hrál ve 3 sérii v 5 dílu jonathana? *7* -
Deanne Bray
Agentka FBI je Deanne úžasná.Moc ji fandím je skvělá a bezvadně hraje...
JE PROSTĚ ÚŽASNÁÁÁ!!! *14* -
Tohle je naprosto suprová herečka.V agentce se mi moc líbila ukázala v něm svůj herecký talent.Podle mě je úžasná *3* A mimochodem má nádhernou dcerku :)
-
-
Re:
Souhlasim, je naprosto úžasná! *14* -
-
Deanne Bray
miluju ten seriál *14* -
-
Re: Deanne Bray
milujem tiez ten serial *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Deanne Bray
Deanne Bray je proste skvela a suprova herecka!Je moje oblibena herecka a perfektne si hraje ve filmu Sue Thomas Agentka FBI!Ma stejne narozky jako ja :-) Rada bych ji videla osobne :-D -
-
Re: Re: Re: Deanne Bray
Deanne Bray je hlucha,jako jsem ja,ale jsem proste neslysici,ne hlucha :) Rada se kazdy den divam na tv Sue Thomas Agentka FBI.
-
-
-
Re: Deanne Bray
Hmm...nebudu tady citavat ostatní jak je uzasna ..newim proc se mi libí ale mam tu hereecku moc rad...Ale zmenil bych na ni 2 věci :D
1) Aby byla tak od 15 let mladší
2) Aby byla svobodná :D :D
Pro ty pomalu chapúající ...aby se ke mne hodila. :D :D GL HF *4* *4*
-
-
-