-
Jeho hudba sice nebyl můj šálek kávy, ale musím uznat že tenhle chlap uměl.
Odpočívejte v pokoji mistře... -
-
Při jeho zpěvu se mi vždycky vybaví dovolenkový večer u moře- taneček, víno, pohoda...
-
-
Proč ti nejkrásnější a nejčistější lidé jdou tak brzy.... *13*
-
-
Text Vašeho příspěvku
Jak se říká- koho má Pánbůh rád, toho si bere brzy k sobě... *9*
-
-
...lovely lady of arcadia... *3* *14* *4* vsetko najlepsie k narodeninam...
-
poslouchat demise je opravdový zážitek z jeho zpěvu jde až mráz po zádech něco tak nádhernýho a neopakovatelnýho jsem nikdy neslyšela dík za to že je, přeji jěště i nadále hodně zdraví
-
-
Naprosto souhlasim!
-
-
Demis je obrovská megastar,nejvíc žeru From souvenirs to souvenirs,z nových je pecka I'm on my way(September) *14*
-
Demis Roussos
užas mam je ho CD *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Demis je impozantní muž, ale když jsem našla video skupiny Aphrodite's Child -tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=hRRrcornawE&feature=related tak se mi zatočila hlava. Takový krásný mladý muž s nádherným hlasem. Má v sobě obrovskou vznešenost a taky dávku živočišného temperamentu, při poslech té písničky člověku naskakuje husí kůže ......Takový muž se narodí jen jednou za dlouhý čas.... Jeden z členůkapely je Vangelis, jeho hudba je taky úžasná.
-
-
Samozřejmě jsem nenapsala, že ten mladý zpívající krasavec s kytarou je Demis, snad ho každý poznal....
-
-
Demis se moc líbí mému muži má plno jeho písniček. Také mám jeho písničky ráda. Hlas má opravdu dar od boha.
-
Já ho zbožňuji už 40 let,je pořád jednička!!!
Nic krásnějšího a úchvatného jsem neslyšela!!! -
Ahoj prodam po dohode LP desku Demise 604838143